2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426851 بازدید | 46621 پست

بچه ها اگر کسی قصد جراحی بینی یا ترمیم جراحی قبلیش داره توی تهران اگر هستید به هیچ عنوان پیش دکتر نجف بیگی نرید  دکتر فوق العاده خرابکار یعنی توی هر زمینه‌ای که بهشون مراجعه بکنید مطمئناً پشیمونی خیلی بزرگی براتون خواهد داشت

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بینیم دوباره عمل کردم الان یک هفته میشه بازم نا موفق بوده😭

چرا؟؟؟یک هفته که چیزی مشخص نیست....باکی عمل کردی؟؟؟با کی ترمیم؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سلام دوستان عزیز،امیدوارم حال همگیتون خوب باشه ،فقط بخاطر احساس دین و انسانیت این پیام رو خاستم از د ...

ووای انگار دقیقاً دکتر نجف بیگی را گفتی وقتی میری پیشش میگه تغییر می کنی من یه بینی خوب بهت میدم کلی بهت انرژی مثبت میده اما وقتی جراحی میکنه کاملاً خمیر بی شکل میزاره وسط صورتت بعد از یه مدت که خوب ناراضی هستی می بینی ورم نیستش فرم اصلی بینی همین وقتی بهش مراجعه می کنی و میگی که باید ترمیم بکنی و اینا منشی هایی که توی مطبش کار می کنند به شدت باهات رفتار بی ادبانه ای را انجام می‌دهند که خودت از رفتن خودت پشیمون میشی فراموش می کنی دنبال یه دکتر دیگه میگردی بشدت دکتری که اصلاً به مراجعه های بعدش اهمیت نمیده فوق العاده خرابکار فوق العاده بی مسئولیت

خانم های عزیز من تبریز هستم و دنبال یه دکتر جراحی بینی خیلی خبره تو تبریز هستم خیلی حساسم و برام مهم ...

سلام شما رفتین واسه عمل بینی پیش دکتر نهایی؟منم میخوام با ایشون عمل کنم

سلام من دیروز آتل رو برداشتم خیلی ورم داره بینیم 

کلا داغون و دپرس شدم بعد دیدن بینیم

توروخدا بگین چیکار کنم‌ورم بخوابه 

کلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنین

کلی تا الان کنایه و طعنه شندیم واس عمل 

خیلی نگرانم انقدر ک بعضیا با زبونشون حالم‌رو خراب کردن 

لطفا آرومم کنین🥺❤

خدایا شکرت 
سلام  من ۱۰ سال پیش در بیمارستان طالقانی، بینی مو پیش دکتر علی گلجانیان تبریزی عمل کردم! و واا ...

من خیلی دنبال دکتر گشتم دکتر گلجانیان رو انتخاب کردم
خیلی خیلی راضی هستم و به همه پیشنهاد می‌کنم نمونه کارهای دکتر گلجانیان رو با بقیه مقایسه کنید
از ته قلب از دکتر سپاسگزارم
عالی کارشون به هرکسی معرفی کردم راضی بود 
دکتر بسیار خوبیه واقعا راضی هستم
بااخلاق خوش برخورد چند سال عمل بینی انجام خیلی هم راضی هستم
بهترین هستند در کارشون
کارشون واقعاعالی بود درموردخودم
عااالیییی برای عمل بینی هم خودم هم دوستام و کسای ک معرفی کردم راضی هستیم

حتما نمونه کارهاشو تو اینستاگرام با بقیه مقایسه کنید خودتون متوجه کار دکتر میشید   الان چن ساله ک جراحی ترمیمی و زیبایی انجام دادم و خیلی راضیم بدون هیچ گونه مشکل تنفسی و گرفتگی صدا خیلیم خوش فرم و زیبا شده بینیم، ازشون خیلی ممنونم و همیشه دعا شون میکنم
 کارشون بی نظیره