2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426847 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام دوستان من تازه این تایپیک رو پیدا کردم .خواهش میکنم هر کس تجربه ای داره و یا هر راهنمایی کمکم کنه که داغونم من ۳۰روزه عمل بینی کردم انحراف داخلی داشت بینیم فقط با معاینه مشخص میشد یک بینی استخوانی باریک و کشیده داشتم فقط به دکترم گفتم ایرادات رو رفع کن و بینی منوراستش کن البته از نظر خودم کج بود ولی هر کس میدید می‌گفت چه بینی زیبای عیب رو خودت نزار هیچ کس متوجه کج بودن بینی من نمیشد .الان بعد عمل به محض برداشتن قالب دیدم بینی ام کجه داداشم همراهم بود اونم گفت چرا کجه چرا کوتاه شده منشی دکتر با خونسردی گفت ورم نامتقارن خوب میشه برو بینیت اوکی .خدا شاهد بینی من سفته و سخته نرم نیست که بگم ورمه نمی‌دونم اون بینی کشیده رو چطور قلمبه کرده پل بینی رو کوبیده پهن کرده خدا ازش نگذره نیم رخا خیلی متفاوت بینی کج انگاری روز به روز کج تر میشه پل بینی یه طرف نوکش یه طرف مثل پرانتز بازه متوجه میشوید منظور منو ((  اینجوری مثل این دوتا خط زندگیم رو نابود و تباه کرده افسردگی گرفتم  یه دکتر بیشعور که اصلا به حرف مریضش گوش نمی‌ده به من میگه بینیت خوبه مشکلی نداره یه سوراخ بینی بالا یکی پایین و افقی شده خوابیده یعنی پره بینی کش اومده سمت گونه حالم بده داغون از بس مسخره و مضحکه فامیل خانواده دوستان شدم خانواده همسرم سوزش واسه خنده پیدا کردن قبلش خوشگل بودم الان کلا زشت شدم یه خانم باکلاس زیبا تحصیلکرده حالا خونه نشین شدم بزور سر کار میرم با این بینی کج و کوله تازه میگه چسپ زیر رو هم نزن من آخه با این بینی گنده چطوری برم سر کار. همش ماسک میزنم دوستان خواهش میکنم تمنا میکنم اگه کسی مشکل منو داشته و خوب شده بهم حتما حتما بگه هر وقت پیام منو دیدید جواب منو بدید دکتر من مسعود یزدانی بود مطبش قم هست فوق العاده بی مسولیت و بیشعور هست یکی بعد از سه ماه اومده بود داغون تر از من بینش شده بود و پرانتز باز و بسته خیلی زشت شده بود چشاش چپ شده بود دکتره بش می‌گفت نمی فهمم چی میگی پاشو برو خونت برو پیش بقیه برام تبلیغ کن می‌خوام ازش شکایت کنم شوهر من نظامیه فعلا میگه تا شش ماه صبر میکنم .بعدش نه .به منم میگه آبرو ی منو بردی با قیافه ات هر کس عمل می‌کنی خوشگل بشه تو خودت رو زشت کردی .عمل من طبیعی بود همه میگن طبیعیا همینطور بزرگ و قلمبه می مونه درسته؟؟ هر کسی بینی طبیعی داشته بهم بگه من بینی گنده نوک قلمبه نمیخوام

ببخشید داستان من طولانی بود ولی خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چیکار کنم بفکر ترمیم هستم ولی پولش خیلی زیاد و اینکه همسرم هم میگه ایندفعه بهت اجازه ترمیم نمیدم بزار همینطوری بمونی خودمم میترسم بدتر نشم آیا راه حلی دارید؟؟

بس که قیافه ام خراب شده به خودکشی فکر میکنم ولی چون یه دختر کوچولو دارم یه طوریم .همین بچه بهم میگه مامان دماغت یه جوره چقد زشت شده .یه بینی طبیعی بعد شش ماه دیدم توی یه پیج دکتر معروف هنوز خیلی بزرگ و قلمبه بود خدا بهم رحم کنه دارم دق میکنم

ببخشید داستان من طولانی بود ولی خواهش میکنم منو راهنمایی کنید چیکار کنم بفکر ترمیم هستم ولی پولش خیل ...

بزار بینی جا بیوفته ، تازه عمل کردی ، اینکه فکر میکنی کج شده‌، شاید طبیعی باشه

دوست من بینیش انحراف داشت 

کامل کج شده بود 

عمل کرد ، خوب شد اما تا یه سال افسردگی گرفته بود و میگفت زشت شدم ، بعد یه سال به چهره ی جدیدش عادت کرد 

واقعا خوب شده بود 

حالا شما هم بذار ورمش بخوابه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سلام دوستان من تازه این تایپیک رو پیدا کردم .خواهش میکنم هر کس تجربه ای داره و یا هر راهنمایی کمکم ک ...

سلام الان بهتر شده بینی شما ؟

من شنیدم صبوری میخواد خیلی 

من دو هفته است عمل شدم ؛و سوراخها نا متقارن هستند 

و بینی کجه 😔😔فقط به گذشت زمان امیدوارم 

روزی هزار بار با خودت تکرار کن ؛هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست 👍👍👍

دوستان کسی پیش دکتر جواد یزدانی که مطبشون تهران پیروزی هستش عمل انجام داده؟

بعضی از درها برای همیشه بسته میشن،بقیه به جاهای غیر قابل انتظار باز میشن❤️🤌اونقدر قوی باش که رها کنی،اونقدر عاقل باش که برای آنچه لایقش هستی صبر کنی😊
سلام الان بهتر شده بینی شما ؟ من شنیدم صبوری میخواد خیلی  من دو هفته است عمل شدم ؛و سوراخها ن ...

منم اولا بینیم کج بود همه میگفتن بینیت کجه ولی الان خوی شده بخاطر ورم