2777
2789

اینکه باید خواستگاری برن و کل خانواده ها بفهمند بعد کل فامیل( البته اوناییکه خودشون دوست دارن رو کار ندارم) ولی من دوست داشتم با طرف حرف میزدم فقط محضر خانوادم میومدن و نه مراسم میداشتم نه هیچی

یک فرمالیته میداشتم و بعد میرفتیم سفرخوب

اصلا خارجی ها انقدر مشکلات مادرشوهر و خواهر هم ندارن از سن ۱۸ مستقل میشن و خودشون مسئولیت رو قبول میکنن اینجا مرد ۳۰ ساله یا ۳۵ هنوز باید دست پدر و مادرشو بگیره بره خواستگاری تازه اونا هم پسند کنند

👊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحتی از ایران برو😇😉

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

پیکه و شکیرا نصف اختلافشان رو مادر پیکه بود .خونشون کنار هم ،شکیرا هم به مادرشوهرش میگفت جادوگر ،تازه مادرشوهر تو گوشش هم زد 🫠کی گفته خارجی ها اینطورن؟!

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒..تهران💜

رونالدو مامانش نمیزاره جورجینا رو بگیره چون مخالفه😂

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

با اینجور خانواده وصلت نکنید خب منم خیلی بدم میاد

عروسی هم بیشتر از ۵۰ نفر نباید بشه جشن من اصلا خوشم نمیاد. عمو دایی نوه خاله مامانبزرگم دعوت کنم که چی بشه.

خود اقا هم باید. به اندازه ای مستقل باشه که وقتی همو شناختیم قرار ملاقات بزاریم فقط برای اشنایی خانواده ها.

مرد باید بزرگ شده باشه نه اینکه مامانش بیاد جلو اول

مرد ترسو و خجالتی به درد زندگی نمیخوره

😑😑😑😑 حتی ارزش نداری جوابتو بدم😊

کنایه بود استاد

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍