2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام من دیروز آتل رو برداشتم خیلی ورم داره بینیم  کلا داغون و دپرس شدم بعد دیدن بینیم  ت ...

دقیقا مث من من یه یه ورمم نمیگرفتم چه برسه بخواد حالم خراب شه تا بینی بعد عمل تا یکسال بعدش زمین تا آسمون تغییر میکنه

دقیقا مث من من یه یه ورمم نمیگرفتم چه برسه بخواد حالم خراب شه تا بینی بعد عمل تا یکسال بعدش زمین تا ...

آره ولی من خیلی ورم داشتم الان ۵ ماهه میگذره همچنان ورم دارم و روی تیغه بینی ک ب خاطر قوز عمل کردم درومده مجدد رو بینیم قوز درومده هرکی ام میبینه میگه وای چرا دروغ گفتی بینی تو عمل کردی تک ک اصلا تغیر نکردی این همه هم‌هزینه کردم تهش شد این

خدایا شکرت 
سلام دوستان من تازه این تایپیک رو پیدا کردم .خواهش میکنم هر کس تجربه ای داره و یا هر راهنمایی کمکم ک ...

وای عزیزممم درکت میکنم من چون خودمم ۲ماه میشه عمل کردم بینیم خیلی بزرگو پهنه خیلی بدجوره اصن نکمم🥲🥲شمابینیتون بهترتر شد؟؟

سلام ... همین اولش بگم که آقای مانی خیلی سختگیری ... 10 صفحه اولو خوندم اصن نفهمیدم چیشد؟؟ اون یه چی ...

سلام عزیزم

منم مشکل شمارو دارم

میشه بگید دکتر خوب پیدا کردید؟

عمل کردید 

میشه لطفا معرفی کنید؟

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
دبرا جان من با فرهنگ عمل میکنم..امروز رفتم آزمایشارو دادم..پس فرداهم عکسارو میگیرم.

سلام

خوبید

راضی هستید؟

دکترای دبگه؟

آیا بهترین ذو میشناسید تو این کار؟

وقتی فکر میکنم ممکن است تمام زندگیم را از قبل نوشته باشی ،لبخندی مسرت بخش تمام وجودم رادربرمیگیرید و دیگر مانند گذشته برایم رعب آور نیست .وای خدا چه زیباست زندگی که به دستان تو نوشته شده باشد .و من بیصبرانه منتظر فرداهایی زیبا و خداگونه و هستم.فرداهایی که خوشبختی عشق خداگونگی موفقیت معنویت ثروت  تلاش دانش معرفت نبوغ سلامتی زیبایی آرامش ومعجزات خدانوشت، بینظیر برایمان در نظر گرفته ای......⁦❤️⁩⁦⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦خدایا با تمام وجود تلاش میکنم در دستانت آسوده به نظاره بنشینم،تا مبادا با خودمحوریم خدانوشتهایت را خدشه ای وارد شود .(((و اینست راز تو برای همه مان که خوشبختی ها را پاک کردیم و .........)))
سلام دوس جونا خوبین ؟ آسنات جان دیروز رفتم مطب حسینی تو کرجه .... نمیدونم چرا اما بدون هیچ بهانه ای ...

عزیزم عمل کردید

نتیجه‌تش چطور؟

میشه راهنمایی کنید

منم موافقم..ولی خوب چون پرسیدید...باید حقیقت رو میگفتم...این چیزی بود که دیده بودم... به نظر منم بای ...

سلام شما عمل کردید

اسم دکتر و رضایتتون رو میشه بگید

من امروز رفتم مطب دکتر حسینی و با اجازتون وقت عملم رو هم فیکس کردم !!! طبق پیشنهاداتی که مانی داده ...

سمانه جان

من میخوام برم پیش حسینی اقدم عمل کنم

فردا میخوام وقت ویزیت بگیرم

بهم میشه بگی عملت چطور بود

آیا از هر لحاظ راضی بودی

ممنون میشم کمکم کنی