2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی دنبال دکتر گشتم دکتر گلجانیان رو انتخاب کردم خیلی خیلی راضی هستم و به همه پیشنهاد می‌کنم ن ...

هزینه ترمیمشون چقدره گلم؟

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
به نظر من بهترین جراح بینی تو کرج دکتر نوروزی چون دو تا از دوستام پیشش عمل کردن واقعا بینی هاشون خوش ...

چیشد عزیزم عمل کردید پیششون؟

نتیجه چطور بود؟

سلام من پیش دکتر قناعت پیشه ۱۲ سال پیش عمل کردم و الان بینی من کاملا کج هستش و احتیاج به ترمیم داره.

بعد چندسال کج شد بینیتون عزیزم؟

یعنی اوایل عمل تیغتون صاف بود؟

خانمی بینیت در چه حاله؟ منم مشکل شما رو پیدا کردم داغونه حالم

سلام بینی من خیلی بهتر شده خیلی ولی سوراخا تا متقارن هستن بخاطر همین یه طرف بینی بزرگ دیده میشه اون کجی خوب میشه بخاطر ورمه ولی نوک بینی من بنظر خودم هنوز گرد دوستش ندارم بقیه میگن خوبه الان شش ماه گذشته نمی‌دونم واقعا بازم تغییر می‌کنه یانه 

سلام دوستان عزیز من و دوستم ۲۲ آذر ماه پیش دکتر علیرضا حسینی سیانکی عمل داشتیم و فوق العاده راضی هس ...

سلام میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید دررابطه با دکترتون سوال داشتم

دوستان من امروز ۱۰ روزه بینیمو عمل کردم .با اینکه قبل عمل کلی تحقیق کردمو همه ی جوانبو سنجیدم ولی ال ...

سلام دقیقا مثل منی منم دوهفتس عمل کردم الان خوب شد چهرتون توروخدا اگه دیدی جواب بدی

سلام دقیقا مثل منی منم دوهفتس عمل کردم الان خوب شد چهرتون توروخدا اگه دیدی جواب بدی

سلام 

وای عزیزم ریپلای کردین اومدم کامنت پارسالمو خوندم چقدر خندیدم .عجب دغدغه هایی داشتما😄

الان خدا رو شکر خیلی خوبه بینیم .طبیعیه ‌.خیلی کوچولو هم نیست ولی از نظر خودم بهتر از این نمیشد.تمام نگرانیام بی مورد بود

ان شاله مال شما هم جا میفته بهتر میشه جای نگرانی نداره