2777
2789
عنوان

کیا میگن با این علایم باردارم

142 بازدید | 17 پست

ممنون میشم هرکسی پست رو میبینه از تجربیاتش بگه تا دلگرم بشم.7روز مونده به موعدم الان نزدیک 5روزی میشه دردهای مبهم کمر دارم یعنی کمردردهایی مثل زمان پریودی .تکرر ادرار پوستم جوش نمیزد اما چند روزه جوشای زیادی روی بینیم هست احساس میکنم یه مقدار کم سینه چپم بعضی مواقع درد داره و سنگینی میکنه

دردهایم پنهان است

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دوروز دیگه موعدمه استرس دارم یکم علائمم خفیف تر از ماهای قبله ولی درکل تا آزمایش ندیم مطم ...

آن شاالله عزیزم منم دل تو دلم نیست نمیتونم بی خیال باشم هر کاری میکنم

دردهایم پنهان است

آن شاالله عزیزم منم دل تو دلم نیست نمیتونم بی خیال باشم هر کاری میکنم

منم هی جلو خودمو میگیرم تا نرم بی بی چک بزنم هی وسوسه میشم ولی خب واقعا زوده اگه بزنیم منفی باشه ضدحال میشه باز اینجوری دلمون خوشه

منم هی جلو خودمو میگیرم تا نرم بی بی چک بزنم هی وسوسه میشم ولی خب واقعا زوده اگه بزنیم منفی باشه ...

شما دو روز مونده اکثرا خوندم جواب داده بی بی چک اگه باردار باشین

دردهایم پنهان است

ببخشید ولی چرا تا الان بچه نخواستین بعد ۱۰سال

اصلا بهش فکر نمیکردیم بیشترشم بخاطر ترس از شرایط جامعه الانم به اصرار منه سنم ۳۰شده دیگه نمیخوام بره بالاتر سنم ۳سالش عقدبودیم ۷ساله عروسی کردیم