2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426829 بازدید | 46621 پست
سلام  من ۱۰ سال پیش در بیمارستان طالقانی، بینی مو پیش دکتر علی گلجانیان تبریزی عمل کردم! و واا ...

من پارسال خیلی پرس و جو کردم خواهر شوهر خاله ام که دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتیه همین دکتر گلجانیان تبریزی رو معرفی کرد ولی گفت برو مطبش تو بیمارستان خودش عمل نمیکنه شاگرداش عمل میکنن رفتم ملا صدرا مطبش اونجا از چند نفر هم پرس و جو کردم مریض خارجی هم داشت اونم اومده بود برا عمل بینیش بالاخره چند روز بعد عمل کردم کلا قیافم عوض شد خیلی راضیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم های عزیز من تبریز هستم و دنبال یه دکتر جراحی بینی خیلی خبره تو تبریز هستم خیلی حساسم و برام مهمه که بینیم قرینه و صاف باشع و ضمن اینکه بینی خودم هم ایرادش خیلی جزئی هستش دکتر مهرداد نهائی میگن کارش خوبه لطفا منو راهنمایی بفرمایین اگر اطلاعاتی دارید

دکتر سرمست که کارشون فوق العاده هستش و تجربه زیادی دارن من پیششون عمل بینی انجام دادم حدود دو سال پیش خیلی راضیم الان نمی دونم دقیق هزینه جراحی بینی ایشون چقدره شمارشون رو میذارم براتون 09923555514