2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست
دوستان من امروز ۱۰ روزه بینیمو عمل کردم .با اینکه قبل عمل کلی تحقیق کردمو همه ی جوانبو سنجیدم ولی ال ...

سلام اگر زیادی نوکش رفته بالا با عمل ترمیم میتونن سرشو بیارن پایین تر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوم گل عزیز من در مورد باباجانی تحقیق کرده بودم ، و اونجوری که یادمه به من گفتن کار خراب زیاد دار ...

مشکلشون چی بوده؟ اگر کوک کنید ممنون میشم من میخوام پیششون عمل کنم

من قبل از عمل حدود 2 لیتر آب کرفس و اسفناج خوردم، بعد عمل فقط 2لیوان کوچیک، بعد 4 روز نه ورم داشتم ...

خوش به حال تون من هشت روز عمل کردم هنوز خیلی کم قرمزی چشمام حالت لخته خون هست نمیدونم چیکار کنم بره

سلام ،لطفا راهنماییم کنید من 20روزه عمل کردم بینیم خیلی افتضاحه بالای بینیم خیلی نازکه وکناره هاش گود شده وخیلی بده وپایینش ورم داره ممکنه این نازکی تیغه بینیم درست بشه یانه، ممکنه از بد ماساژ دادن هم باشه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
فافا جان واسه من این ارتفاع خیلی مهم بود اگه خیلی کمش نکرده باشه غصه میخورم.در کل شاید 50درصد راضی ...

عزیزم شما بعد از خوابیدن ورم ها،ارتفاع بینیت کم شد؟

تازه عمل کردم خیییلی ناراحتم شبیه پینوکیو شدم

سلام  من ۱۰ سال پیش در بیمارستان طالقانی، بینی مو پیش دکتر علی گلجانیان تبریزی عمل کردم! و واا ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

من پارسال خیلی پرس و جو کردم خواهر شوهر خاله ام که دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتیه همین دکتر گلجانیان تبریزی رو معرفی کرد ولی گفت برو مطبش تو بیمارستان خودش عمل نمیکنه شاگرداش عمل میکنن رفتم ملا صدرا مطبش اونجا از چند نفر هم پرس و جو کردم مریض خارجی هم داشت اونم اومده بود برا عمل بینیش بالاخره چند روز بعد عمل کردم کلا قیافم عوض شد خیلی راضیم

من پارسال خیلی پرس و جو کردم خواهر شوهر خاله ام که دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتیه همین دکتر گلجانیان تبریزی رو معرفی کرد ولی گفت برو مطبش تو بیمارستان خودش عمل نمیکنه شاگرداش عمل میکنن رفتم ملا صدرا مطبش اونجا از چند نفر هم پرس و جو کردم مریض خارجی هم داشت اونم اومده بود برا عمل بینیش بالاخره چند روز بعد عمل کردم کلا قیافم عوض شد خیلی راضیم

سلام  من ۱۰ سال پیش در بیمارستان طالقانی، بینی مو پیش دکتر علی گلجانیان تبریزی عمل کردم! و واا ...