2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3427015 بازدید | 46621 پست
بچه ها کسی اسم دکتر اسلامی رو شنیده ؟تو کلینینگ دی روبروی بیمارستان دی هستش.....من یه د ختر تو خیابون دیدم بینیش خوشگل بود ازش پرسیدم گفت با اسلامی عملیده....
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...
خنده داره من هرکی رو تو خیابون میبینم بینیش خوشگله جلوشو. میگیرم میپرسم بینی شما رو کی عمل کرده....
خدایا کاری کن هیچوقت پشیمان نشوم...خودت راه درست را پیش رویم قرار ده،آمین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شکیل جون اما به نظرم این کار زیاد مطمئن نیست چون حتی بهترین دکترهام کاراشون 100 درصد خوب در نمیاد...شاید اگه اولا از بین فوق تخصص های جراحی پلاستیک انخاب کنی بهتر باشه از بین اونها میتونی تحقیق کنی...گرچه خود من بدون هیچچ شناخت و تحقیقی رفتم و..........
عزیزم برامدگیم حدش تقریبا اون اندازست اما مال من بالاتره روی استخون ...همین خیلی نراحتم میکنه چون شنیدم کسایی مث این عکس که رو غضروف که برامده میشه میره ...اما مال من .......:-((((((((
واقعا بینیت خیلی قشنگ شده..خوش به حالت عزیزم...
ﻧﺎﺭﻱ ﺟﻮﻥ ﻣﻄﻤﺌﻨﻢ ﻣﺎﻝ ﺗﻮﺍﻡ ﺩﺭﺳﺖ ﻣﻴﺸﻪ ﺍﻳﻨﺠﺎ ﺗﻮ ﻋﻜﺲ ﻣﺸﺨﺺ ﻧﻴﺴﺖ ﻣﺎﻝ ﻣﻦ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺑﻮﺩ
ﻓﻘﻂ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺪﻭﻧﻲ ﺑﻴﻨﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺗﻐﻴﻴﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ