2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3427013 بازدید | 46621 پست
فروز خانم هم از طریق نی نی سایت واستون ایمیل کردم هم از میل خودم، یبار دیگه چک کنید
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدف جان منم مشکلی ندارم فقط میخوام مطمئن بشم چون حالا که قراره عمل شم اساسی عمل شم
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
سلام nazijoon9 من کی گفتم اگه بینی کجه ورم نیست!!! اتفاقا گفتم ورم ممکنه باعث بشه بینی کج به نظر بیاد چون این بلا دامنگیر ما هم شد بینی همسرم فکر میکردم کجه چقدر هم اومدم تو این سایت این مسئله رو مطرح کردم که بعد معلوم شد ورم بوده و باعث کج به نظر رسیدن بینی شده بوده، مخصوصا بینی هایی که قوز دارن و یا انحراف دارن بخاطر تراشیدن ورم هاشون بیشتر میشه و مخصوصا اون سمتی که انحرافش بیشتر بوده ورمش هم بیشتر میشه و اوایل ممکنه بخاطر ورم بیشتر یه قسمت دیگه نسبت به قسمت دیگش بینی کج به نظر برسه که باید تا برطرف شدن ورمها صبر کرد تا به نتیجه رسید
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
صدف جان بعد هزینه عکس و ازمایشت چقدر شد؟؟/
بقیه بچه هایی ک انلاین هستید میشه جواب بدید که به یه جمع بندی کلی برسید
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
هلنا جان احتمالا همین کارو کنم ما که هر سال کلی پول میدیم به تامین اجتماعی و از بیمه مون هم استفاده نمیکنم حداقل اینجا ازش استفاده کنم
بچه ها من میرم دوباره سر میزنمnazijoon9 در مورد مشکلی که واستون درخصوص برآمدگی استخون پیش اومده دوست داشتم بحفم که واسم کار پیش اومده فعلا