2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426853 بازدید | 46621 پست
Doostan mamnoon misham javabe manam bedid.
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

Doostan mamnoon misham javabe manam bedid.
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
سحر جان شما چند ماهه ک عمل کردید؟؟؟
صدف جان میشه بگید با دفترچه تامین اجتماعی هزینه اش چقدر میشه؟؟؟
هزینه عکستون چقدر شد؟؟؟
ممنون میشم هر خرجی ک قبلش کردید بهم بگید
سلام فروز خانم واستون ایمیل کردم فقط کافیه رفتید پیشش بگید از طرف من اومدید
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
ماه تی تی من هنوز عمل نکردم ..رفتم دکتر بعد از اینکه بینیمو دید گفت سی تی اسکن بگیرم ببرم براش بعد عکس و آزمایش ...دکتر گفت بدون جواب سی تی اسکن چیزی نمیشه گفت...من از آزمایشگاهه سوال کردم گفت با تامین اجتماعی 20 ت فرقشه ...بازم شاید دقیق نباشه اطلاعم راجبه هزینه با دفترچه بیمه...من هفته پیش رفتم سی تی اسکن بدون دفترچه انجام دادم
سلام بچه ها امیدوارم خوب باشید ... من که همش میخوام ول کنم و دیگه اینقد فک نکنم به این وضع بینیم اما اعصابم خورد میشه همش :(
راستی واسه من نه عکس خواستن نه سی تی اسکن فقط 1 از خون گرفتن ؟؟؟
هلنا جان تامین اجتماعی راحت سیتی اسکن میگیره؟؟؟؟
بچه ها کسایی که بینیشون مشکل خاصی نداره از داخل به سی تی اسکن نیازی ندارن فکر کنم..دوست خودم پیش همین دکتر عملید اما از اون سی تی اسکن نخواست چون نه مشکل تنفسی داشت نه انحراف..ولی من مشکل تنفسی دارم شدییید بینیم همش بستست و حالتامو به دکی که گفتم سی تی خواست
صدف جان جواب منو ندادید، عزیزم دکی گفت فقط سی تی اسکن نگفت سی تی اسکن مثلا دو بعدی؟ می گم یعنی چند نوع سی تی داریم آخه یکی از دوستای من رفته بهش گفته 170 تومن با دفترچه.بعد نوشته براش سی تی دو بعدی.
خدا گوید : تو ای زیباتر از خورشید زیبایم...تو ای والاترین مهمان دنیایم...بدان! آغوش من باز است. شروع کن! یک قدم با تو...تمام گام های مانده اش با من...
راستی آقای موسیلینی گفتن اگه بینی کج باشه ورم نیست و یعنی اصلاح نشده؟؟؟؟! اما مال من که از اوایل به چپ متمتیل شده و سوراخ هام کاملا یکی نیست یعنی ورم نیست؟؟؟ من که قبلا هیچ انحراف یا قوز و کجی نداشتم!:(((