2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426847 بازدید | 46621 پست
بچه ها یه سوال !

انحراف اگر بر طرف نشده باشه کی خودشو نشون میده بعد از عمل ؟!!!

آقای موسیلینی از دست شما اینقد حساسیت بخرج میدین ، منم حساس کردین !
من الان تنفسم که خیلییییییییییییییییی خوبه ! یعنی ممکنه بعدا مشکل بر بخورم ؟
8 تیرماه 92 با دکتر شهریار یحیوی عمل کردم
بینی گوشتی و انحراف شدید !
ندا خانم تنفست خوبه دیگه نگرانی نداره که، انحراف تقریبا از همون اول خودشو نشون میده مخصوصا بعد از برداشتن اسپلینت که هنوز ورم زیاد نشده، ضمنا خیلی وقت ها ظاهری خودشو نشون میده اگر بینی یمقدار هم کج شده باشه یعنی انحراف برطرف نشده، شما الان بینیت چطوره؟
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آقای موسیلنی ، من تنفسم از وقتی محافظ ها رو کشیدم عالییییییییی شد ! تا قبل اونم خوب نمیتونستم شستشو بدم
از نظر ظاهری هم تا حالا نشده که بینی ام حتی به خاطر ورم کج به نظر برسه !
من خیلی به دکتر تنفسم رو گفتم ، اینقد گفتم که دکتر منو به شکل تنفس میدید !!!

پس تا الان مشکل نداشتم ، دیگه مشکل بوجود نمیاد دیگه خدای نکرده ؟
8 تیرماه 92 با دکتر شهریار یحیوی عمل کردم
بینی گوشتی و انحراف شدید !
ﺳﻼم ﻋﺰﯾﺰان ﻣﻄﺐ ﮔﺮدی دﮐﺘﺮ ﮔﺮﻣﺎرودی ﻣﻦ 2 ﺑﺎر رﻓﺘﻢ ﻣﻄﺐ دﮐﺘﺮ ﮔﺮﻣﺎرودی ﺑﺎر اول 3 ﺷﻨﺒﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﻮد ﮐﻪ اﺧﺮ وﻗﺖ رﺳﯿﺪم و ﺟﺰ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ و اﻟﺒﻮم ﻋﮑﺴﺶ ﭼﯿﺰی ﻧﺪﯾﺪم اﻟﺒﻮﻣﺶ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺑﻮد وﻟﯽ اﺷﮑﺎﻟﯽ ﺗﻮی ﮐﺎراش ﻧﺪﯾﺪم ﻧﻤﻮﻧﻪ زﻧﺪﻩ ﻫﻢ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ دﯾﺪم و ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻢ اوﻣﺪ و دﯾﮕﻪ رﻓﺘﻢ دوﺑﺎرﻩ اﻣﺮوز ﯾﻌﻨﯽ 1 ﺷﻨﺒﻪ رﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﮐﺎر 2 ﺳﺎﻟﻪ ازش دﯾﺪم ﺧﯿﻠﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﻮد و اوﻣﺪﻩ ﺑﻮد واﺳﻪ ﻣﺸﮑﻞ اﺑﺮﯾﺰش ﺑﯿﻨﯽ ﺻﺒﺨﮕﺎﻫﺶ ازش ﮐﻪ ﺳﻮال ﮐﺮدم ﮔﻔﺖ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪارم و ﭼﻨﺪ ﺗﺎ از دوﺳﺘﺎم ﻫﻢ ﭘﯿﺸﺶ ﻋﻤﻞ ﮐﺮدن و راﺿﯿﻦ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻫﻢ ﭼﺴﺐ رو ﺑﯿﻨﯿﺶ ﺑﻮد وﻟﯽ زﯾﺎد ورم ﻧﺪاﺷﺖ و ﺑﯿﻨﯽ ﺗﻤﯿﺰی ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﯿﺪ ﯾﻪ ﭘﺴﺮ دﯾﮕﻪ ﻫﻢ دﯾﺪم وﻟﯽ ﺧﻮﺷﻢ ﻧﯿﻮﻣﺪ ﭼﻮن ﺑﯿﻨﯿﺸﻮ ﻗﻮس دادﻩ ﺑﻮد و ﻣﻦ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻗﻮس ﺑﺮای ﭘﺴﺮام وﻟﯽ داﺷﺖ ﺑﺮای ﺟﻔﺘﯿﺶ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﮐﻪ ﺧﻮدم ﻗﻮس ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﯾﮑﯽ از دوﺳﺘﺎن ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﻫﺮ ﻣﻄﺒﯽ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺎری ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ﻣﺎل اون دﮐﺘﺮ ﻧﯿﺲ ﮐﻪ واﻗﻌﺎ راﺳﺖ ﮔﻔﺖ ﯾﻪ ﮐﺎر دﯾﺪم ﮐﻪ از ﻣﺪﻟﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻢ اوﻣﺪ وﻗﺘﯽ ﺳﻮال ﮐﺮدم ﮔﻔﺖ ﺗﻬﺮان ﭘﯿﺶ دﮐﺘﺮ ﻋﺒﺪاﻟﻠﻪ ﻋﺒﺎﺳﯽ ﻋﻤﻞ�
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
ﺳﻼم ﻋﺰﯾﺰان ﻣﻄﺐ ﮔﺮدی دﮐﺘﺮ ﮔﺮﻣﺎرودی ﻣﻦ 2 ﺑﺎر رﻓﺘﻢ ﻣﻄﺐ دﮐﺘﺮ ﮔﺮﻣﺎرودی ﺑﺎر اول 3 ﺷﻨﺒﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﻮد ﮐﻪ اﺧﺮ وﻗﺖ رﺳﯿﺪم و ﺟﺰ ﯾﮏ ﻧﻔﺮ و اﻟﺒﻮم ﻋﮑﺴﺶ ﭼﯿﺰی ﻧﺪﯾﺪم اﻟﺒﻮﻣﺶ ﻗﺪﯾﻤﯽ ﺑﻮد وﻟﯽ اﺷﮑﺎﻟﯽ ﺗﻮی ﮐﺎراش ﻧﺪﯾﺪم ﻧﻤﻮﻧﻪ زﻧﺪﻩ ﻫﻢ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ دﯾﺪم و ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻢ اوﻣﺪ و دﯾﮕﻪ رﻓﺘﻢ دوﺑﺎرﻩ اﻣﺮوز ﯾﻌﻨﯽ 1 ﺷﻨﺒﻪ رﻓﺘﻢ ﯾﻪ ﮐﺎر 2 ﺳﺎﻟﻪ ازش دﯾﺪم ﺧﯿﻠﯽ ﺗﻤﯿﺰ ﺑﻮد و اوﻣﺪﻩ ﺑﻮد واﺳﻪ ﻣﺸﮑﻞ اﺑﺮﯾﺰش ﺑﯿﻨﯽ ﺻﺒﺨﮕﺎﻫﺶ ازش ﮐﻪ ﺳﻮال ﮐﺮدم ﮔﻔﺖ ﻣﺸﮑﻠﯽ ﻧﺪارم و ﭼﻨﺪ ﺗﺎ از دوﺳﺘﺎم ﻫﻢ ﭘﯿﺸﺶ ﻋﻤﻞ ﮐﺮدن و راﺿﯿﻦ ﯾﻪ ﻧﻔﺮ ﻫﻢ ﭼﺴﺐ رو ﺑﯿﻨﯿﺶ ﺑﻮد وﻟﯽ زﯾﺎد ورم ﻧﺪاﺷﺖ و ﺑﯿﻨﯽ ﺗﻤﯿﺰی ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯿﺮﺳﯿﺪ ﯾﻪ ﭘﺴﺮ دﯾﮕﻪ ﻫﻢ دﯾﺪم وﻟﯽ ﺧﻮﺷﻢ ﻧﯿﻮﻣﺪ ﭼﻮن ﺑﯿﻨﯿﺸﻮ ﻗﻮس دادﻩ ﺑﻮد و ﻣﻦ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﻗﻮس ﺑﺮای ﭘﺴﺮام وﻟﯽ داﺷﺖ ﺑﺮای ﺟﻔﺘﯿﺶ ﻣﯿﮕﻔﺖ ﮐﻪ ﺧﻮدم ﻗﻮس ﺧﻮاﺳﺘﻢ ﯾﮑﯽ از دوﺳﺘﺎن ﮔﻔﺖ ﺗﻮ ﻫﺮ ﻣﻄﺒﯽ ﻣﯿﺮﯾﻢ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﺮﯾﻦ ﮐﺎری ﮐﻪ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ﻣﺎل اون دﮐﺘﺮ ﻧﯿﺲ ﮐﻪ واﻗﻌﺎ راﺳﺖ ﮔﻔﺖ ﯾﻪ ﮐﺎر دﯾﺪم ﮐﻪ از ﻣﺪﻟﺶ ﺧﯿﻠﯽ ﺧﻮﺷﻢ اوﻣﺪ وﻗﺘﯽ ﺳﻮال ﮐﺮدم ﮔﻔﺖ ﺗﻬﺮان ﭘﯿﺶ دﮐﺘﺮ ﻋﺒﺪاﻟﻠﻪ ﻋﺒﺎﺳﯽ ﻋﻤﻞ�
خدایا شکرت بابت نعمت هایت ،از تو میخواهم فرزندان سالم و صالح در دامانم بگذاری و خوشبختی و محبت را در دلم پر کنی و حسد وکینه را خالی گردانی که اینگونه زندیگیم گلستان میشود
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ واﺳﻪ ﻋﻤﻞ ﭼﻪ ﮐﺎراﯾﯽ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻬﺘﻮن ﻣﺜﻼ ﺳﯽ ﺗﯽ اﺳﮑﻦ ﻋﮑﺲ ازﻣﺎﯾﺶ و ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎﺷﻮن ﭼﻘﺪر !!!!!!!ﻣﯿﺸﻪ؟؟؟؟؟ﻣﻤﻨﻮن ﻣﯿﺸﻢ ﺑﻬﻢ ﺟﻮاب ﺑﺪﯾﺪ
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ واﺳﻪ ﻋﻤﻞ ﭼﻪ ﮐﺎراﯾﯽ ﮔﻔﺘﻦ ﺑﻬﺘﻮن ﻣﺜﻼ ﺳﯽ ﺗﯽ اﺳﮑﻦ ﻋﮑﺲ ازﻣﺎﯾﺶ و ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻫﺎﺷﻮن ﭼﻘﺪر !!!!!!!ﻣﯿﺸﻪ؟؟؟؟؟ﻣﻤﻨﻮن ﻣﯿﺸﻢ ﺑﻬﻢ ﺟﻮاب ﺑﺪﯾﺪ
خانم سپیتمان ایمیلتون دریافت شد هر وقت رفتید پیش دکتر کافیه بگید از طرف من اومدید ، حسابی سفارشتون رو به دکتر کردم، حله ایشاله
اگر از اقتصاد ایران نفت را حذف کنند و از شعر فارسی "دوم شخص مفرد مونث مفلوک" را بگیرند ، هم اقتصاد ما رشد میکند هم ادبیات ما
Nikaniki adresesh 4rah taleghani.kh yadegari.banaye mandegar tabaghe 6 kh dr maria garmaroodi.roozaye w shanbe va 3shanbe 5ta 8 va 5 shanbe sobha hast ta 1 fekr konam shomarasho nadaram chon har bar hozoori raftam
Nikaniki adresesh 4rah taleghani.kh yadegari.banaye mandegar tabaghe 6 kh dr maria garmaroodi.roozaye w shanbe va 3shanbe 5ta 8 va 5 shanbe sobha hast ta 1 fekr konam shomarasho nadaram chon har bar hozoori raftam
Doostan mamnoon misham javabe manam bedid.
ندا مراقت ها یادت نره تا حالا مشکلی نبوده پس ایشاله که دیگه هم نیست. مبارکت باشه