2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426982 بازدید | 46621 پست
مائده انشالله که برطرف میشه عزیزم ولی حتما حتما فردا برو پیش دکترت چون اگه 1% هم چیزی بشه الان میتونه درستش کنه با ماساژای خاص
مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.........

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان نونو بینیت اصلا هم ناجور نشده ظاهرش...شایدم تو عکس معلوم نیست...غصه نخور بچم...خوب میشی..
من همین مماختو با تبخال میخوام
مشک آنست که خود ببوید نه آنکه عطار بگوید.........
خودش چیزی نگفت، این محبی به زور حرف میزنه بابا، بعد امروز داشت میرفت مسافرت انگار، همه مریضا برای برداشتن گچ اومده بودن و دوتا دوتا مریضارو میبرد تو، خودش که راضی بود انگار گفت خوب شده و ورم داره صورتم همین،
بینیم مشکلی نداره به نظرم فقط یه جوری بود حس میکنم خیلی کوچیک بود،البته صورتمم ورم داره هنوز، نمیدونم گیجم، سحر جون چقدر طول میکشه تا به چهره جدید عادت کنم؟:(
سلام به همه

ژانوس مبارک باشه عزیزم :) دیگه سبک شدی

مژگان چه بی هوا مبارکهههه
اسپریی که داده، من مثل قطره ازش استفاده میکردم ، مامانم میریخت توی بینیم این جوری کاملآ میرفت توی بینیم، اما فقط به این اکتفا نکن چون واقعآ تنفسو خوب میکنه اما 3روز باید استفاده کرد که بهش عادت نکنی و خودت بتونی نفس بکشی

مائده بینیت مشخصه به خاطره ورمه که کجه آخه انحراف داشتی مشخصه خیلی خوب میشه فقط صبر کن تا گچتو برداری کلی تغییر میکنه روز به روزم بهتر میشه

سحری اومدی بگو عکس بزارم ورمام یه مقداری کمتر شده اما آب زیر رپوستم چرا نمیره...!