2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426978 بازدید | 46621 پست
خوب خودت که میگی انحراف داخلیت سمت چپ بوده. حتما بر اساس اون انحراف داخلیت میذارن نه اون چیزیکه ظاهری است
بینیم بزرگ و گوشتی بود. 10 بهمن با دکتر علامه ترمیم کردم(عمل اولم 5 سال پیش با کنعانی بود)
مائده برای منم بر عکس انحراف داخلیم بود پس نترس و به دکترت اعتماد کن
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مائده جان...اصلا نگران نباش..منم دماغم از روزی که از اتاق عمل اومدم تا همین چند روز پیش کج بود، دقیقا مثل مال تو...ولی با ماساژایی که دکتر داده صافه صاف شده..معمولا هم اونوری که انحراف داشته کج میشه جون ورمش بیشتره و باعث کج بودن میشه
آره عزیزم...منم کلی غصه خوردم ولی درست شده ...مال منو همه میگفتن یعنی انقد تابلو بود ولی دو روزه میگن صاف شده..منم دقیقه به دقیقه عکس میگیرم ...چون تو عکس کجی بیشتر معلوم میشه...
اصلا نگران نباش تا یه ماه دیگه درست میشه
چون انحراف داشتی و احتمالا یه طرف صورتت ورمش بیشتره...من انقد خوشحالم که الان صافه، آخه قبلنم کج بود بینیم، بعد عملم مثل قبل بود کجیش
من الان مشکلم تنفسه..نمیدونم کی درست میشه...چون آلرژی دارم، بینیم مثل سرماخورده هاست، هی کیپ میشه باز میشه، و دم به دقه عطسه می کنم..دکتر گفته فصلا صبر کن
اگه اونم درست شه، دیگه هیچ غمی ندارم
انشان هر دارویی که میخوای بخوری توش هزار تا عوارض نوشته که ادم بخونه پشیمون میشه کلا از خوردنش ولی اینجوری نیست من خیلی ها رو دیدم که راکوتان میخورن هیچ مشکلی هم ندارن.وقتی دکتر بهت داده پس دیگه فکر نمیکنم مشکلی باشه
بینیم بزرگ و گوشتی بود. 10 بهمن با دکتر علامه ترمیم کردم(عمل اولم 5 سال پیش با کنعانی بود)
نه مائده من قبل عمل مشکل تنفسی نداشتم ولی آلرژی و گرفتگی بینی داشتم..الان همونجوریم...که تو یه سایت خوندم بعد عمل بینی، اگه آلرژی داشته باشین برای مدت موقتی تشدید میشه و بعد میره
گاهی خیلی خوبه تنفشم ولی گاهی کیپ میشه...هوی داخل بینیم خشکه، همش باید بشورمش
فعلا شبتون بخیر
هرجور صلاح میدونی ولی اگه محبی اطلاع نداشته باشه تجویز نمیکنه.ولی بازم خودتون میدونید