2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426966 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای مایده تو ما رو هلاک کردی.خودت میگی همه گفتن که یه مقداری میمونه .خوب تو که میدونستی .حالا چرا اینقدر بی صبر شدی!
ضمنا بعد رفتن ورم شاید اون کمشم از بین بره
راستی مگه دماغ تو کم عیب بودو
آریایی جون
تبریک میگم بهت که بالاخره دکترتو انتخاب کردی عزیزم.
میشه بیزحمت کمی در مورد کارای دکترت و قیمتش و علت انتخابت بگی؟ اسم کامل و شمارش رو هم میخوام.در مورد بینی های پرکار چطور بود کاراش؟
سلاااام سحر و دوستای دیگه من بالاخره عمل کردم. 24 اسفند ساعت 3 آخرین عمل بودم. الان کلی ورم دارم امروز تامپون کشیدم منشی دکتر برام کشید. بیهوشی خیلی خوب بودهیچی نفهمیدم. درد نداشتم ولی الان دارم. دکتر گفته هفته دیگه 4 فروردین برم گچ و بردارم. چقدر طولانی گچ و بر میدارن من فکر میکردم 1 فروردین این کارو بکنم. خلاصه دکتر خیلی خوب بود نمیدونم چرا حس بدی نداشتم. مرسی از شما بچه های این تاپیک من بالاخره بعد 5 سال دکتری که میخواستم و پیدا کردم. راستی آخر تا نیم ساعت مونده به عمل بابا و مامان و راضی کردم و با 5 تا همراه رفتم عمل :))) این اسپری بینی و نمیدونم چطور بزنم :(
سلام بچه ها
چرا بچه های قدیمی دیگه نمیان. مامان نونو . آریایی. زهره. بادومی و بقیه بچه های دیگه

بچه هایی که عمل کردید شما هم بینیتون حساس و دردناک؟ من که کناره های بینیم و کناره های چشمام کلی ورم داره و درد میکنه. جرات ندارم اصلا دست بزنم. برای شما هم اینجوری؟ در ضمن بینی من قلقلک میاد همش
بینی من کم کار بود . 18 اسفند با دکتر یحیوی عمل کردم
مائده منم شنیدم کساییکه انحراف دارند موقع عمل گچو برعکس اون انحرافشون براشون میگیرند بعد که ورما بره خوب میشه
بینیم بزرگ و گوشتی بود. 10 بهمن با دکتر علامه ترمیم کردم(عمل اولم 5 سال پیش با کنعانی بود)