صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مائده جان مرسییی همین طوریه خیالت راحت از بینیه چتد روزه که این همه بلا سرش آوردن چه توقعی داری
یه مقدار ورمم کم شده اما زیر پوستم خیلی آب داره ... ورمه لبم که مشخصه! نمیدونم لبم چرا انقدر ورم کرده خوبه با اون کاری نداشتم... دیشب بدونه چسب خوابیدم اما زیاد تاثیری نداشت جز همون پف صبحگاهیه صورت که البته به جاش خط چسب روی بینیم نداشتم :)
نه عزیزم چرا تو ذوقت بخوره اینقدر به خودت انرزی منفی نده . همش یاد بینی قبل از عملت بیوفت که ببینی چقدر فرق کرده و بهتر شده . تازه روز به روز هم بهتر میشه . اینو مطمئن باش
ولی منه بیچاره چی که تازه اول راهم دیگه افتادم به ثانیه شماری .
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
دوستان خوبم من یه روزه دیگه مونده که مماخم مهمونم باشه . همش نازش میکنم و ازش حلالیت می طلبم که تو این مدت 30 سال چقدر اذیتش کردم . ههههههههههههههه دلم براش تنگ میشه .
(( وبلاگ جراحی بینی )) rhinoplasty-info.tk اطلاعات مفید در زمینه جراحی زیبایی بینی و معرفی متخصصین مجرب
ورمای صورتت همین 2/3 هفته میره عزیزم نگران نباش ورمای تو که خوبه من اصلآ چشمام باز نمیشد انقدر که داغون بودم .... اما همون 2 هفته اول کامل رفت برای تو خیلی بهتر از منه نگرانش نباش
مائده گفتی کجه؟ ببین شاید به خاطر ورمه اما اگه کلا کج عمل کرده پس حتما صلاح دونسته چون یکی از دوستای من بینیش کج بود دکتر گفت که اگه کجیشو صاف کنه رو پره ی بینیش یه گودی گنده می افته
مائده تو رو جون من دگزا نزن بچه ها دگزا نزنین یه خورده تحمل کنین ورم خودش میره بالاخره من یه بار به خاطر دندونم که ورم کرده بود دکتر دگزا داد تا بتونه عصب کشی کنه. بهم گفت اگه مجبور می شد نمی داد می گفت اگه بدونین دگزا با کلیه و کبد چی کار می کنه از بغلش رد هم نمیشین
مائده می خوای من بیام محکم بزنم تو دماغت تا دلیلی برای گیر دادن به اون بینی طفلی داشته باشی؟ خوب کج می کنمااااااا! اخه دختر چرا الکی گیر میدی؟ تازه دلت شور نزنه من تازه الان می فهمم چه کار بیهوده ای می کردم الکی نگران بودم. بابا حالشو ببر واسه عید خوجمل شدی. به قول خواهر من فقط یکی مثل تو می تونه بینیش خوشگل شده باشه هی الکی نگران باشه و گیر بده