2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست
سلام بچه ها یه سوال دارم ..نه دو تا
من فردا خدابخواد میرم مطب برای بخیه کشیدن ...................
1 لازمه کسی باهام باشه؟ غش مش نمیکنم؟؟
2فردا دکتر چسب منو چجوری برمیداره؟؟ مثلا ما خودمون 10 دقیقه چسبوخیس میکنیم بعد برمیداریم دکتر خشک خشک برمیداره؟ پوستم کنده نشه!!!!
سلام

آقا مانی و هر کی که از عمله بینیش یه سال بیشتر گذشته، واقعا بینی تغییر میکنه . بهتر میشه؟؟

من الان 4 ماهه عمل کردم بینیم نوکش گوشتی بو هنوزم نوکش ورم داره

یعنی امیدوار باشم به بهبودش؟؟

ماله شماها هم تغییر میکرد با مروره زمان؟؟
به زودی به ارزوم میرسم .... هوراااا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دزیره جون هنوز ورمم خیلی زیاده،چون به گفته دکتر هم انحراف داخلی شدید داشتم هم بینیم گوشتی بود.ولی نیمرخمو دوست دارم،همونجوری شده که میخواستم.
هفته بعد که میرم واسه تزریق دوسه روز بعدش که ورما کم شد عکس میذارم،تا ورمام انقد زیاده نمیخوام عکس بندازم.
درود بر تو ای یاسی :)

اولا جواب سوالتو نمیدم چون که بدونی خیلی بی معرفتی و تاپیک نمیای!!!

دوما
نداره چون جواب سوالتو نمیدم :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
خواهش میکنم جواب بده

خوبه جوونه مردم افسردگی بگیره؟؟ خب بگو دیگه!!!

من واسه این تاپیک نمیام چون من شمالم و تو همین ساری جراحی کردم ، و نمیتونم کمکی به بچه ها بکنم

هر کی ساری راهنمایی خواست در خدمتم
به زودی به ارزوم میرسم .... هوراااا
خب حالا شد

بله بینی تا 5 سال تغییر میکنه

تا 2 سال تغییراتش محسوس تره بعد 2 سال خیلی محسوس نیست مگه اینکه هر سال یه عکس بگیری

من الان 2 ساله عمل کردم ولی چند وقت پیشا یه دکتری بینی منو دید گفت نوک بینیت هنوز ورم داره
شاید مجبور شم آمپول بزنم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
قلب صورتی منم برام جای تعجب داره که میگن اونم عمل کرده ولی اون روز که ویزیت رفتم میگفتن دوتاشون بینیهاشون عملیه،راست و دروغشو نمیدونم.

راستی فکر کنم دیگ فردا بهت بگه فقط شبا چسب بزنی،تقریبا یک ماه و نیم از عملت گذشته دیگه نه؟
mry82 عزیزم خود فرهنگ همیشه میگه نتیجه عمل بینی بستگی به میزان ضخامت پوست داره بینی هایی که پوست ضخیم دارن و غضروف نرم گوشتی هستن که اگر این ضخامت مقدارش متوسط یا ضعیف باشه از عمل نتیجه بهتری میبرن ولی اگر پوست ضخامتش خیلی زیاد باشه از عمل بهره کمتری برده میشه عزیزم فرهنگ مشاوره رایگان داره شما میتونی بری مشاوره شی بینیتو معاینه کنه میزان ضخامت پوستتو اندازه بگیره بعد خودش بهت میگه که نتیجه خوب میشه یا نه چیزی که من تو این مدت فهمیدم این هست که اینقدر دکتر با وجدان و صادقی هست که اگر احساس کنه کسی از عمل نتیجه خوبی نمیگیره بگه و عملش نکنه