2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426828 بازدید | 46621 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من 11 روزه عمل کردم شاید قضاوت زود باشه اما خودم فکر میکنم که همون چیزایی که گفته رعایت کرده با تمام ورمایی که داره ولی از فرم کلیش راضیم و همونی که میخواستم شده البته میدونم که فرم واقعی بینی بعد از یکسال مشخص میشه

مانا جان معمولا هر ساعتی بری مریضاشو میبینی البته بیشتر با چسبن چون به هر حال کسانی که مدت طولانی مثلا بالای یکسال از عملشون گذشته ممکنه کمتر بیان اما من خودم کار دو ساله خوب دیدم

والرین جان بعد عید مطب خیلی شلوغ شده باید حتما وقت بگیری بدون وقت قبلی نمیپذیرن

من کلینیک مبین پاسداران عمل کردم با خرده خرجها برای من حدود 3350 شد البته شنیدم از اردیبهشت گرون کرده ولی خودم هنوز نپرسیدم که الان چقدر میگیره به من قبل عید 300 تخفیف داد

valerin

سلیقه ایه عزیزم، من اصلا کارای پیشکاری و نمیپسندم ،کله بینیو دست میزنه، یه چیزه غیر طبیعی واست درست میکنه

انگار با خمیر بازی بینی درست کرده چسبونده . قیمتشم تو ساری بدو ن هزینه بیمارستان 3.5 هست. تو تهران گرونتره اگه بینیت

گوشتی هم باشه قبول نمیکنه یعنی خوشش نمیاد گوشتی جراحی کنه بهت قیمت بالاترم میگه.

ولی توسلی کاراش خیلی خوبه،عالیه، من که هر چی کار ازش دیدم خوب طبیعی و بدون عیب بوده.

بستگی به خودت داره که کدومو بپسندی ،توسلی گرونترین دکتره تو ساری کاراشم خوبه

من خودم پیشه دکتر حسامی جراحی کردم ایشونم تهران جراحی میکنن،من اگه میتونشتم بیشتر هزینه کنم حتما

پیشه توسلی میرفتم، ولی از کاره دکتره خودمم با اینکه کلی ورم دارم راضیم،خواسته هامو انجام داده،بینیم عیبه خاصی

نداره فقط ورم دارم
به زودی به ارزوم میرسم .... هوراااا
یاسی جان منم طبیعی میخوام شما ک نمونه کارای توسلیو دیدی(البته خودمم میرم) پوستو پلاستیکی نمیکرد؟
پره هارو تمیز در میاورد؟
موقع خنده بینیشون کشیده،فرورفته،چروکیده... نمیشد؟
نوک بینیو گرد، تیز یا بینشون درمیاورد؟
سوراخ بینیو از نوک (ب شکل مثلث با زوایای تیز) جمع میکرد یا با گوشه های منحنی؟
ممنون از راهنمایی هات عزیزم ^ _ ^