2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426847 بازدید | 46621 پست
سلام به همه دوستان گل. من می خوام اواسط تیر بینیم و عمل کنم تا حالا هم فقط پیش یحیوی ویزیت شدم راستش خیلی تعریفش و شنیدم و از عکسای فیسبوکش هم خوشم اومد بینی تفریحات هم دیدم خوب شده بود ولی راستش غیر از بینی تفریحات بینی کسی که باهاش عمل کرده باشه ندیدم وقتی وارد مطب شدم و بینی منشیش رو دیدم بد تو ذوقم خورررد .بچه های که با یحیوی عمل کردین شما هم وقتی منشیش و دیدید یه همچین حسی بهتون دست داد؟؟؟؟؟؟ اخه من بینیم اونقدرها هم داغون نیست دلم نمیاد بدم دست کسی اینجوری بشه... واسه همین اومدم ازتون خواهش کنم خواهرانه راهنمایم کنید خواهشا هر کس پست من و می خونه بهم جواب بدید خیلییییی به راهنمایتون احتیاج دارم. راستی بینیم هم تقریبا گوشتی ولی کوچیکه کلا دکتر گفت بینی سختی نیست... بهار ناز جان شما عکس از بعد عملت گذاشتی ؟ اگه اره ممنون میشم بگی کدوم ص هست که من بیبینم. یهسر هم می خوام برم مطب لاهوتی اگه چیزی از اون هم میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من یه پسر م یکسال و نیمشه وبا وجود اون نمی تونم خیلی مطب کردی کنم وهمچینین تایمم واسه عمل محدود چون تو اون چند روزی که مامانم پیشمه می خوام استفاده کنم برم واسه عمل که بتونم پسرمو بسپرم به مامانم. واسه همین بین دو سه تا دکتر زود باید انتخاب کنم و واقعا نظر شما خیییلی زیاد برام مهمه و تو تصمیم گیریم دخیله . ممنونم ازتون
تارا من چند نفر رو دیدم که با یحیوی عمل داشتن و راضی بودن. از بچه های سایت هم تقریبا همه به غیر از مهسا که بینیش غضروفی بوده راضی هستن. منم میخوام ۱۷ ام باهاش بعملم. پناه بر خدا.
یارب نظر تو برنگردد.
منشیشو بچه های همین سایت گفتن واسه چند سال پیش بوده الان دیگه طبیعی عمل میکنه.اما بازم خودت میتونی ازش بپرسی. یاد یه چیزی افتادم تو مطب گردیام به یکی از دکترا گفتم نمیخوام مثل بینی منشیت بشه خخخخ. کم مونده بود بندازتم بیرون. گفت من بینیتو عمل نمیکنم.
یارب نظر تو برنگردد.
بچه ها تو رو خدا اسپماتونو پاک کنید

این یک

دو اینکه اینقدر به نظر هم کار نداشته باشید من اگه حس کنم و یا بفهمم کسی داره تبلیغ میکنه خیلی محترمانه ازش میخوام که از تاپیک بره

لطفا دوستانی رو که ما به سختی پیداشون کردیم و میتونن برای تاپیک و سایرین خیلی مفید باشند رو با حرفای بی دلیل آزرده خاطر نکنید

هر چی باشه همه به سهم خودشون از این تاپیک استفاده کردن و باید دینشون رو به تاپیک ادا کنن
پس لطفا بخاطر کار و همدلی که داره بی منت صورت میگیره جو تاپیک رو بهم نزنید

حیفه خیلیم حیفه سر بحث های ساده بچه ها بگن دیگه تاپیک نمیان

موفق باشید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
مانی در این مدت زمانیکه من تاپیک بودم احساس میکنم بعضیا که با دکتری عمل کردن و از عملشون رضایت کامل دارن نمیتونن تحمل کنن که کسی نقطه ضعف دکترشونو بگه به مذاقشون خوش نمیاد و خیلی با تعصب برخورد میکنن در صورتکیه اگه واقعا کسی رفته مطب اون دکتر و دیده کاراش داره افت میکنه خوب چه اشکال داره دیگران بدونن تا اونجا که میدونم کسی مستقیم حرفی نزده که باعث رنجش بشه فقط این تعصبات باید کنار گذاشته بشه تا تاپیک مفید تر باشه من خودمم اگر از دکترم کار بد ببینم میام میگم بدون تعصب با اینکه خودم در این مدت کوتاهی که از عملم گذشته رضایت نسبی دارم ولی این دلیل نمیشه که اگر کسی از دکترم بد گفت من ناراحت شم

سلام آقا مانی
چشم پاک میکنیم

منم کاملا با اریایی موافقم،بعضی از بچه ها اصلا تحمل ندارن نظر مخالف از دکترشون بشنون.اینجا هر کسی آزاده که نتایج عمل و راضی و ناراضی بودنشه بگه تا بقیه بتونن درست دکترشونو انتخاب کنن.
سلام نارا جان
من ص ۷۲ و ۷۳ عکس دارم . منم مماخم ناجور نبود که بخوام بترسم. به منم گفت بینیت سخت نیست و خداییش خوب عمل کرده. باید خودت ببینی چه مدلی میخوای. منم اصلا وقت مظب گردی نداشتم . ولی خدارو شکر همه چیز خوب پیش رفت. امیدوارم تو هم موفق باشی عزیزم
بینی من کم کار بود . 18 اسفند با دکتر یحیوی عمل کردم
تارا جان
من حدودا 3 هفته پیش با دکتر یحیوی عمل کردم،موقعی که دنبال دکتر میگشتم فکر کنم تو تاپیک جراحی بینی 2 بو که بچه ها گفته بودن اگه مطب دکتر یحیوی رفتین و بینی منشیاشو دیدین تو ذوقتون نخوره،چون مال 8 سال پیشه و کلا با کارای الانش فرق داره.من روزی که واسه ویزیت رفتم اصلا از بینی منشیاش خوشم نیومد ولی مطب شلوغ بود و کلی عمل کرده دیدم،البته بیشترشون با چسب بودن و دو سه نفر بدون چسب،همه راضی بودن و منم خوشم اومد از بینیاشون،به خاطر همین با اینکه تازه دومین مطب گردیم بود همون روز روز عملو قطعی کردم.
آریایی اصلا هدف تاپیک همینه ولی نظرات نباید تهاجمی باشه

بعدشم اینکه هر کی با هر دکتری عمل میکنه چون بعد از کلی گشتن به دکترش رسیده یه کم روش تعصب پیدا میکنه ولی بلاخره همه باید طاقت شنیدن نظر مخالف رو هم داشته باشن

من کلا میگم اگرم کسی نقدی داره ایرادی نداره بیاد بگه

من خودمم تو عکسای بچه ها ایراد میبینم میگم که به نظرم درستش همینه ولی جو رو یهو بر علیه یه دکتر و یا یه شخص نشه بهتره

مثلا اگه یکی اومده از دکترش تعریف کرده بلافاصله بعد از تعریفش نقدوتون رو نگید چون باعث موضع گیری میشه
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید