2777
2789
عنوان

جراحی بینی 2.5

| مشاهده متن کامل بحث + 3426849 بازدید | 46621 پست
سلام بچه هاجون. امیدوارم همگی خوب باشید.
مامان نونو جون چطوری؟
بچه ها شما ها هم مماختون بعد از اینهمه مدت درد میکنه؟ بعضی وقتا تیر میکشه تا زیر چشمام و گونه هام. درضمن وقتی صورتم و میشورم هنوزم بعضی قسمت های صورتم مثل زیر ابروم یا گوشه های چشمم درد میگیره اگه یکم فشار بیاد.
بینی من کم کار بود . 18 اسفند با دکتر یحیوی عمل کردم
بهارناز جون من روزی که قالب برداشتم بینیم به خاطر ماساژ ها یکم درد گرفت و حتی تا روز بعد هم این درد ادامه داشت و همینطور که شما میگی تیغه و کناره های بینیم درد میکرد که مجبور شدم مسکن بخورم اما الان دیگه درد ندارم میخوای شما به دکترت زنگ بزن بگو شنیدم یحیوی با حوصله جواب تماسها رو میده گلم ایشالله که دردت زودتر تموم شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهار جون چند وقت از عملت میگذره، دردت شدید یا در حد اینکه فقط حس سنگینی و درد داشته باشی، من هنوزم وقتی ورم میکنم یه ذره جای قوزم حس سنگینی و درد میکنه ولی سوزش و درد انچنانی نه ندارم.
بینیم غضروفی بود، قوز نداشتم ولی یه شکستگی داشتم که فقط از سه رخ راست دیده میشد، 19 اذر با محبی عمل کردم، هزینه 3 تومن ، میزان رضایت با احتساب ورم 70 درصد.
سلام من 24 خرداد روز انتخابات وقت عمل دارم نمی دونم ایا کار درستی می کنم عمل می کنم یا نه می بینیم گفته گوشتیه ولی به ظر خودم گوشتی و استخوانی درهم باشه به تعبیری آبگوشتی.هزینه عمل گفته 3000000 من عکس رادیولوزی انداختم به نظر خودم انحراف دارم چون دو طرف تیغه بینیم به یک اندازه نیست به دکترم نشون ندادم چون دو هفته یک بار جمعه ها میاد تهران منم راهم بهش دوره .آزمایش ها رو انجام دادم به نظرتون اگر انحراف داشته باشم بیمه تکمیلی چقدر بهم پول می ده؟
چه بسیارند انسان هایی که بالای خط فقر هستند

و زیر خط فهم

محمد سینا، بیمه تکمیلی به من پانصد ، بیمه درمانی دویست و پنجاه داد، هزینه ی عمل منم سه تومن شد ولی دکتر واسه بیمه نوشته بود دو تومن.
بینیم غضروفی بود، قوز نداشتم ولی یه شکستگی داشتم که فقط از سه رخ راست دیده میشد، 19 اذر با محبی عمل کردم، هزینه 3 تومن ، میزان رضایت با احتساب ورم 70 درصد.
بهار جون ، به نظرم طبیعیه ، منم داشتم. یعنی الانم خیلی کم پیش میاد ولی بازم دارم ، من چهار ماه و نیمه عمل کردم.
سلام به همه

بچه ها من دیگه تاپیک نمیام سعیمو کردم از هر مرحله ای که تو این پروسه داشتم بنویسم امیدوارم همون جوری که تاپیک(1 و 2) به من کمک کرد تو انتخابی که خیلی برام مهم بود، بهترینو انجام بدم منم تونسته باشم هر چند کوچولو دینمو ادا بکنم.

جو تاپیک جوری شده که صحبتها متاسفانه یا خوشبختانه باعثه موضع گیری میشه که اصلآ تو فازه من نیست

برای آخرین بار هم میگم که خواهشآ اطلاعاتی که میدیم کامل و درست باشه و بتونیم مسائل رو از هم تفکیک کنیم و اصلآ بدونیم از عملمون چی خواستیمو چی میخوایم بعد اینجا پست های اطلاع رسانی بزاریم.

البته این که توقع از یه سری دکتر ها بالا بره خیلی خوبه و باعث میشه بیشتر از پیش به فکره نتیجه ی عملها باشند هر چند که بیشترین نتیجه ای که از عملکرده دکتر میبینیم به خودمون بستگی داره و بقیه ی اجزای صورت این خیلی مهمه

در هر صورت امیدوارم همه به نتیجه ی دلخواه برسن
موفق باشید

انجل قبل از برداشتن گچ یک حمام درست و حسابی برو که گچت خوب خیس بخوره راحت برداشته شه موها و بدنتو بشوره گچتو خیس کن اما بهش دست نزن طوریکه فقط نرم بشه و راحت از رو بینیت برداشته شه

سلام به همگی،روز بخیر
دیروز رفتم کمی پیاده روی حدود 300 متر اروم راه رفتم،بعد چند بار هم نشستم و استراحت کردم،وقتی برگشتم خونه مشکلی نبود،ولی وقتی که شب شد و خوابیدم،به محض اینکه سرم رو گذاشتم زمین،احساس کردم بینیم فشار شدیدی روی صورتم میاره،و واقعا سنگگین شده،سرمو بلند کردم اروم شد،باز با ارتفاع گذاشتم،این بار مثل ضربان قلب میزد،
به هر ترتیبی بود خوابیدم،
کاش چسب زده بودم،صبح که رفتم صورتمو بشورم،:| تا حالا فکر نمیکردم بدنم اینهمه ورمی باشه،خلاصه به نظر شما کی اینا برطرف میشه یعنی بعد از 2 3 ماه حل میشه یا باید صبر کرد؟

در مورد ایمیل هم میخواستم مطلبی عرض کنم،عزیزانی میل میزنن که بنده در مورد محبی لب کلام رو نمیگم،یا بگم ناراضیم یا راضی،عزیزان هیچ وقت کسی که 1 سال یا 8 ماه از عملش نگذشته نمیتونه کامل حرف بزنه،و بگه راضیم یا ناراضی
پس اگر من میگم ناراضیم چون ورم به حدی هست که فرم بینیم خودشو نشون نمیده،
لطفا با حرف های من،یا کسان دیگه ای که تازه عمل کردن،تصمیم نگیرید،
به قولی جوجه رو اخر پاییز میشمارن.ممنون

یک موردی هم هست،کاربری بودند به نام سورنا که با محبی عمل کرده بودن،از از بینیشون خیلی خوشم اومده بود،
ایا کسی از ایشون خبری داره؟ایمیلی چیزی؟
یا اگر سورنای عزیز خودتون این پست رو میخونید میشه لطفا میلی به بنده بزنید ؟بینهایت سپاس.