2777
2789
عنوان

بدنسازی

133 بازدید | 14 پست

ورزشکارااااا بیاین کمک🙆🙆🙆

بدنسازی همزمان ک سفت میکنه بدنو لاغرم میکنه؟ینی اگ یه چن کیلو اضافه وزن داشته باشی بری بدنسازی کم میشه عایا؟😕

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
3
75%
۱
1
25%
هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اره لاغرم میکنه بستگی ب حرکاتت و سرعت حرکاتت داره

لاغریش در حدی هست ک مصلن بشه یه شیش هفت کیلو کم کرد باهاش؟؟

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
Be nazaram aval trX boro badesh badan sazi , trX alave bar ink laghar mikone kheyli ham khosh form m ...

اخه فیتنس یه مدت رفتم .چون خیلی وقته رژیم میگیرم پیشم ورزشایی ک انجام میدم تاثیر قبلشو نمیزاره حتی اللن همزمان ووشو هم میرم،

اره ولی هوازی هم باید کار کنی درکنارش یا استفاده از چربی سوز

هوازی هم یه مدت کار کردم من از پارسال وزنمو از104رسوندم ب 75الان🙋

افرین عزیزم عاولیه👍👍👍 ۲روز هوازی ۳روز بدنسازی هم کم میکنی هم عضله سازی

پس هردوشو برم البته ووشو هم کار میکنم❤❤

اره عالی هس فرم میده کم میکنه زیاد میکنه هر قسمتی ک بخوای ، بستگی ب ست و وزنه ای ک میزنی داره

مرسی عزیزکم