2821
2789
عنوان

بدنسازی

133 بازدید | 14 پست

ورزشکارااااا بیاین کمک🙆🙆🙆

بدنسازی همزمان ک سفت میکنه بدنو لاغرم میکنه؟ینی اگ یه چن کیلو اضافه وزن داشته باشی بری بدنسازی کم میشه عایا؟😕

تعداد رای : 4
نظرسنجی
۱
3
75%
۱
1
25%
هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره لاغرم میکنه بستگی ب حرکاتت و سرعت حرکاتت داره

لاغریش در حدی هست ک مصلن بشه یه شیش هفت کیلو کم کرد باهاش؟؟

هر کس بد ما ب خلق گوید ما دیده دل نمیخراشیم ...ما خوبی او ب خلق گوییم تا هر دو دروغ گفته باشیم💫
Be nazaram aval trX boro badesh badan sazi , trX alave bar ink laghar mikone kheyli ham khosh form m ...

اخه فیتنس یه مدت رفتم .چون خیلی وقته رژیم میگیرم پیشم ورزشایی ک انجام میدم تاثیر قبلشو نمیزاره حتی اللن همزمان ووشو هم میرم،

اره ولی هوازی هم باید کار کنی درکنارش یا استفاده از چربی سوز

هوازی هم یه مدت کار کردم من از پارسال وزنمو از104رسوندم ب 75الان🙋

افرین عزیزم عاولیه👍👍👍 ۲روز هوازی ۳روز بدنسازی هم کم میکنی هم عضله سازی

پس هردوشو برم البته ووشو هم کار میکنم❤❤

اره عالی هس فرم میده کم میکنه زیاد میکنه هر قسمتی ک بخوای ، بستگی ب ست و وزنه ای ک میزنی داره

مرسی عزیزکم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز