2777
2789
زنداداشم ۱۲سال بچه دار نمیشه الان داره ای وی اف میکنه اونم دکتر گفته احتمالش کمه پس اونه چی میگی

خدا کمکش کنه کاش برا من بیشتر از این طول نکشه دارم از تو داغون میشم افسرده شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶سال وقت کمی نیست هردری رو که فک کنی زدم همه راها رو رفتم دکتر گفت اخر راهت ای وی افه  فقط خدا ...

سلام عزیزم نمیدونم پیج و کانال مهشید خسروی که جز قران میده رو دیدی یا نه ؟من خیلی پیامارو دیدم که با جز گرفتن و هدیه دادن به شهدا حاجت روا شدن دقیقا یادمه یه خانمه بود که 13سال منتظر بچه بودن و واقعا نوشته بود که معجزه شده چون خودشم هیچ اعتقادی نداشته به این کار و همه راهها رو رفته بود و به بن بست خورده بوده وباورش نمیشد که بارداره

دقیقا کم نیستش‌.من به قران اعتقاد دارم وقتی ذهنم مشغول قران و باز میکنم معنیشو میخونم تا به امروز هر ...

فکرمیکنم اعتقاد و اطمینان محکمی به خدا داری. امیدوارم همیشه اینجوری بمونه.

خدا کمکش کنه کاش برا من بیشتر از این طول نکشه دارم از تو داغون میشم افسرده شدم

دعا کن قران و جزیی از زندگیت بذار اعتقادت و قوی کن بچه کل زندگی ادم نیست که اگه نداشتی افسرده بشی. انشاله همین زودی خبر بارداریت و میشنویم.

فکرمیکنم اعتقاد و اطمینان محکمی به خدا داری. امیدوارم همیشه اینجوری بمونه.

خیلی.هر وقت شوهرم مشکل داره و عصبانی هستش براش میخونم با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و گدایی کن.البته بهم ثابت شده و سعی کردم ببینم.(ولی اصلا نماز خون نیستم)😅.من روز عقدم قران و باز کردم سوره حضرت یوسف اومد اون قسمتش که برادراش توی چاه میندازنش و یه کاروان به عنوان برده میخرتش.اخوندی که اونجا بود گفت عروس خانم نزدیک ۷ یا ۸ سال زندگی سختی داری ولی زندگیت خوب میشه.خدا روشکر همین شد.واسه بچه داری هم شبیه همین شد.

نه متاسفانه ندیدم کاش ادرس لینکشو بدید

پیج اینستاش اینه khatmeghoranmahshid که تو دایرکت ازش جز میگیرن 

کانال ت ل گ  فکر کنم لینک بفرستم نی نی یار حذفم کنه تو قسمت سرچ ت ل گ بزن mahshidkhosraviکانالشو میاره لوگوی نارنجی داره پروفایلش به اسم مهشید بعد میتونی به ایدی که تو کانال هس پی ام بدی و جز بگیری پستاشو بخون خیلیا حاجت گرفتن 

ااز خدای مهربون میخوام اولین جزئی که میگیری حاجتتو بده و یه نشونه ی محکم واست بفرسته گلم 😘😘🙏🙏منتظر تاپیک حاجت رواییت هستم بزودیه زود 

خیلی.هر وقت شوهرم مشکل داره و عصبانی هستش براش میخونم با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و گدایی کن. ...

خوب بودن به نماز خوندن نیست اعتقادت پاک. مطمئن ا اگه نمازتم بخونی  و مواظب خودت و اعتقاداتت باشی خیلی بهتره. حیف حتما نمازت و شروع کن بخون ادمای پاکی مثل شماحیف نماز نخونن.

بچه ها من دلم میخاد یه سری از معجزات و جمع اوری کنم تا الان تعداد زیادی و تونستم گرداوری کنم. مثلا ی ...

عزیزم مطالبی که جمع کردی چی شد؟ منم میخوام بخونم اگه امکانش هست 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚