2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دوتا  حاجت غیر ممکن داشتم از امام رضا که یه درصدم به براورده شدن حاجت ایمان نداشتم چون غیر ممکن بود 

اما هر دوتاش براورده شد😢😢

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤
من دوتا  حاجت غیر ممکن داشتم از امام رضا که یه درصدم به براورده شدن حاجت ایمان نداشتم چون غیر م ...

چقد این امام رضا بی معرفته امسال رفتم حرمش انقد التماسشو کردم ولی اصلا فک نمیکردم دست خالی برگردم😔

من معجزه دخترم هستش دکترم گفته بود تخمک ها بیرون نمیان و فقط ای وی اف اونم فقط ۲۰ درصد .خیلی دلم گرفت رفتم امام زاده صالح و ازشون خواستم که یه پادرمیونی پیش امام رضا بکنن که نظری به ما داشته باشن و از خدا بخوان کمکمون کنه.دقیقا روزش چهار شنبه بود‌.دیگه دکتر نرفتم و کلا رهاش کردم .بعد سه ماه چهار شنبه دقیقا همون تاریخ متوجه بارداریم شدم.

چقد این امام رضا بی معرفته امسال رفتم حرمش انقد التماسشو کردم ولی اصلا فک نمیکردم دست خالی برگردم😔

نگو تروخدا هر چی خواستم نه نگفته با دل شکسته رفتم اخه هیچ امیدی به زندگی نداشتم.ایشالا به حق جوادش حاجت روا شی شما هم

من و شوهرم خیلی بچه دوست داریم اما بخاطر شرایط کار شوهرم میترسم بیارم😥                                        خدایا میشه یهویی حامله شم اونم دوقلو تمام سختیاشو به جون میخرم اخه عاشق دوقلوام               میشه واسه براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنی... ممنونتم عزیز دلم ❤❤❤

بی معرفت نیست اگه واقعا اعتقاد داشته باشی حالا باید صبر کنی.چون بهترینش را برات کنار میزاره

من معجزه دخترم هستش دکترم گفته بود تخمک ها بیرون نمیان و فقط ای وی اف اونم فقط ۲۰ درصد .خیلی دلم گرف ...

خداروشکر خوشه دلتون ما که هرچی التماس امام رضا کردم فایده نداشت

بی معرفت نیست اگه واقعا اعتقاد داشته باشی حالا باید صبر کنی.چون بهترینش را برات کنار میزاره

زندگیم خالیه با دل شکسته رفتم حرمش بهترینشو نمیخام فقط همونه که زندگیمو تغییر میده بش گفتم خستم  تو حرمش زار زدم ولی حس میکنم بم اهمیتی نداد

زندگیم خالیه با دل شکسته رفتم حرمش بهترینشو نمیخام فقط همونه که زندگیمو تغییر میده بش گفتم خستم &nbs ...

حس ات را بزار کنارش.امام رضا فقط تو حرمش نیست .همه جا هست

.من هر وقت کم میارم این داستان و بارها برای خودم تکرار میکنم یه روز یه خانمی به حضرت مسیح میرسه میگه شما از خدا بخواید به من بچه بده حضرت مسیح از خدا میخوان خدا میفرمایند این زن در طالعش فرزندی نیست حضرت مسیح پاسخ خدا را به اون زن میگه زن میگه خدا الرحمان و رحیم .راضی ام به خواستش.این ماجرا چند باری اتفاق میفته هر بار همین ماجرا اتفاق میفته یه بار که حضرت مسیح از اون ده رد میشه میبینه اون زن یه بچه زیبا داره به خدا میگه شما که گفتید در طالعش نیست خدا میفرماید انقدر گفت خدا رحمان و رحیم و بخشنده است که نتونستم بیشتر از این حاجت ش را ندم طالعش راعوض کردم.

[QUOTE=74873564]خداروشکر خوشه دلتون ما که هرچی التماس امام رضا کردم فایده نداشت[/QUOTE

اگه مصلحتت در کاری باشه که دلت میخاد اتفاق بیفته جوابت و میگیری من یک بار از امام رضا جواب گرفتم اما این دفعه جواب نگرفتم  مصلحتش و خخودش تشخیص میده باید بهش اطمینان داشته باشی.