2777
2789

بچه ها من دلم میخاد یه سری از معجزات و جمع اوری کنم تا الان تعداد زیادی و تونستم گرداوری کنم. مثلا یه نمونه که برا یکی از اشناهامون اتفاق افتاده :دخترش که کودک بوده حالش بد میشه و دکترها قطع امید میکنن خانم متوسل میشه به یه امامزاده کوچیک نزدیکشون دو شب بعدش تو خواب یه اقایی میاد به خوابش و میگه من فلانیم دخترت و شفا دادم. خانم بیدار میشه میبینه دخترش گریه میکنه غذا بهسمیده و میگفت از اون به بعد دخترم مشکلی نداشته  الانم ازدواج کرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی خیال باش و مطمعن باش خدا دلت را سبز میکنه.این اطمینان به خدا همه چیز و درست میکنه.

میشه  اون امامزاده که رفتی برا دخترت دعا کردی بریو برا منم مثل دعایی که برا دخترت کردی برا منم کنی شاید منم باردار شدم 😔شاید دل شما پاکتر باشه و منم بچم بشه 

میشه  اون امامزاده که رفتی برا دخترت دعا کردی بریو برا منم مثل دعایی که برا دخترت کردی برا منم ...

یه چیز بگم ناراحت نشو واقعا نا امیدی از حاجت گرفتن در را رو روت می بنده. امیدوار باش و اعتقا د و اطمینان داشته باش که خدا بی جوابت نمیذاره حتی اگه ۲۰سال دیگه بگذره. شاید اگه من جای سما بودم حتی اومدنم و تو این تا یپیک و حرفای بچه ها که بهتون گفتن و بازم نشونه ای از خدا میدونستم بی حکمت نیست که الان ااینجا بودی  و بهت گفتن امیدوار باش.

یه چیز بگم ناراحت نشو واقعا نا امیدی از حاجت گرفتن در را رو روت می بنده. امیدوار باش و اعتقا د و اطم ...

۶سال وقت کمی نیست هردری رو که فک کنی زدم همه راها رو رفتم دکتر گفت اخر راهت ای وی افه 

فقط خدا خدا میکنم کارم به اونجا نکشه

۶سال وقت کمی نیست هردری رو که فک کنی زدم همه راها رو رفتم دکتر گفت اخر راهت ای وی افه  فقط خدا ...

زنداداشم ۱۲سال بچه دار نمیشه الان داره ای وی اف میکنه اونم دکتر گفته احتمالش کمه پس اونه چی میگی

واقعا معجزه بزرگی بوده. از این معجزات کم نیست اما مال شماهم یکی از اوناست ک جالب و...

دقیقا کم نیستش‌.من به قران اعتقاد دارم وقتی ذهنم مشغول قران و باز میکنم معنیشو میخونم تا به امروز هر دفعه درست بوده و اتفاق افتاده.