شقایق1368 مدیر عضویت: 1397/06/03 تعداد پست: 148 عنوان کریر | مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 33 پست مامانایی که کریر خریدید راضی بودید؟ اگه زیاد به کار نمیاد نخرم. چرخ بر هم زنم ار غیر مرادم گردد 1397/08/27 | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshghamhad عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1734 خوش بحالت که تونستی خودت بخری عزیزم من که توانش رو ندارم،مادرم هم به روی خودش نمیاره،میدونم که میره ... نهربابا عزيزممنم درد و دلامو اينجا مينويسمهممون يه سري مشكلات داريمهركسي يه طورهمنم همين امروز يه تاپيك زدم و كلي توش درد و دل كردم از رفتار مامانمشايدم الان ماها كه بارداريم حساس شديم خدايا خودت حافظ پسرم باش
eshghamhad عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1734 منم خودم دارم خرید میکنم خیلی سخته و یه وام گرفتیم ولی مختصر خرید میکنم و به نظرم هر چی زودتر بخری ... منم واسه همين زود اونارو خريدمحتي قبل از تعيين جنسيت خريدمالانم ديگه فعلا دستم خاليهبقيه اش روگذاشتم يكي دو ماه بعد بخرم خدايا خودت حافظ پسرم باش
eshghamhad عضویت: 1397/04/27 تعداد پست: 1734 عزیزم انشاالله درست میشه برای ماهم سخته مخصوصا وقتی میبینم مامانم به خواهر بزرگترم چه سیسمونی آنچنا ... انشالله كه به خوبي و سلامتي زايمان كني عزيزمدرست ميشهبايد اميدوار باشيم خدايا خودت حافظ پسرم باش