2777
2789
عزیزم شما سیسمونی خریدی؟

فقط تخت و كمد و ويترين و روتختي

و ست كالسكه و دو دست لباس خريدم

بقيه وسايل رو انشالله دو ماه ديگه ميخرم

اخه خودم خريد ميكنم و نميخوام خرج رو دست خانواده بزارم

هزينه هام بالاست و نميشه خيلي زود خريد كنم

گذاشتم وزن بچه معلوم شه تا لباس بخرم

خدايا خودت حافظ پسرم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط تخت و كمد و ويترين و روتختي و ست كالسكه و دو دست لباس خريدم بقيه وسايل رو انشالله دو ماه ديگه ...

خوش بحالت که تونستی خودت بخری عزیزم

من که توانش رو ندارم،مادرم هم به روی خودش نمیاره،میدونم که میره تخت و کمد میبینه ولی بدون من لام تا کام چیزی نمیگه

پری شب خواهرم بهم گفت مامان میگه مونا چی میخواد واسه سیسمونی؟خب چرا از خودم نمیپرسه؟

خونه م هم تک خوابه ست چیز زیادی لازم ندارم.کم مونده برم تو هشت ماه.یکی نیست بگه دارم سنگین میشم دست و پام ورم میکنه خرید برام سخت میشه!

مادرم کارمنده دستش تو جیب خودشه.

عزیزم ببخش دلم پر بود خیلی حرف زدم

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
خوش بحالت که تونستی خودت بخری عزیزم من که توانش رو ندارم،مادرم هم به روی خودش نمیاره،میدونم که میره ...

منم خودم دارم خرید می‌کنم خیلی سخته و یه وام گرفتیم ولی مختصر خرید می‌کنم و به نظرم هر چی زودتر بخری قیمتا بهتره چون رو به عید که میره همه چی گرون تر میشه

منم خودم دارم خرید می‌کنم خیلی سخته و یه وام گرفتیم ولی مختصر خرید می‌کنم و به نظرم هر چی زودتر بخری ...

خدا شاهده شرایط اینو نداریم وام بگیریم

وگرنه از خدامه شوهرم سیسمونی بخره.

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...
خدا شاهده شرایط اینو نداریم وام بگیریم وگرنه از خدامه شوهرم سیسمونی بخره.

عزیزم انشاالله درست میشه برای ماهم سخته مخصوصا وقتی میبینم مامانم به خواهر بزرگ‌ترم چه سیسمونی آنچنانی داد ولی اصلا حاضر نیستم ازشون توقع داشته باشم با کم قانعم و خوشحالم ولی حالا نگران خرج زایمان هستم خیلی سخته اخه فکرشم نمیکردیم آنقدر گرونی بشه وگرنه بچه دار نمیشدیم ولی بازم خداروشکر شکر