2777
2789
عنوان

سلام یه چیزیه که خیلی ازش بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 127 پست
من نمیگم ربطش چیه یا کار بدیه و از اینحرفا... خانومی که تخت کنار من بود از شدت درد دادمیزد یک پرست ...

چه بیشعور ان شاالله همین بلاها فقط سرخودشون بیاد

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بیمارستان دولتی زایمان کردم

خدایی آدمای بدی نبودم

بعضیاشون خیلی خیلی خوب بودن

مثل خانم دکتری که دعا نوشت بست به پام

یا مامایی که نشست بالای سرم قرآن خوند 

وبودن پرستار و ماماهایی که انگار از دماغ فیل افتاده بودن

من چون زایمانم خیلی طولانی شد خیلی ماما و پرستار اومدن بالای سرم

من اونجا تنها بودم فقط من بودم که طبیعی زایمان کردم همه سزارین بودن😓

یه صلوات از ته دلت برای 💔
همچنین خدماتی های بیشعور و ماما های کثاااافت رو از قلم جا انداختی

😐😐😐😐

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
من نمیگم ربطش چیه یا کار بدیه و از اینحرفا... خانومی که تخت کنار من بود از شدت درد دادمیزد یک پرست ...

این به نظرم به پرستار و دکتر و اینا ربط نداره اصلا . این به سطح ادب و تربیت هرکس ربط داره فقط

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
همچنین خدماتی های بیشعور و ماما های کثاااافت رو از قلم جا انداختی

من اون كسايي رو كه جاي توضيح و هيچ استثنييي لايك كردن رو هم هرگز نميبخشم 😣

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
شما به این فکر می کنی کسی سککس داشته اعصابت خرد می شه؟؟؟؟  من نمیدونم دلیل عصبانیتشون چیه، خست ...

همه ی آدما سرکار خسته میشن

وقتی خسته ای دلیل میشه به ی نفر که داره از شدت درد بخودش میپیچه اینطوری بگی؟

شما خسته میشی بی اخلاق میشی؟

منم بیمارستان دولتی زایمان کردم خدایی آدمای بدی نبودم بعضیاشون خیلی خیلی خوب بودن مثل خانم دکتری ...

کدوم بیمارستان بودین؟

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
مگه پرستاری 😡

باشم مگه همه عين هم هستن ؟؟؟؟؟

همه ی آدما سرکار خسته میشن وقتی خسته ای دلیل میشه به ی نفر که داره از شدت درد بخودش میپیچه اینطوری ...

من کار اونا رو توجیه نمی کنم که. آدمی که تحمل خستگی زیادو نداره نباید پرستار شه. ولی توجیه شما خیلی بد بود و باعث تعجبم شد. دعوا هم ندارم  

این به نظرم به پرستار و دکتر و اینا ربط نداره اصلا . این به سطح ادب و تربیت هرکس ربط داره فقط

درسته

مامایی که من انتخاب کرده بودم عالی بود و همچنین دوتا از پرستارا اما پرسنل خدماتی و چندتا ازپرستارای دیگه اصلا مودب نبودن