حجم زیادی از عصبانیت رو دارم حس میکنم که پشت چندتا استیکر خنده داری پنهان میکنی..من عقده کسی رو سر شما خالی نکردم..این شماری که از کامنتا ناراحت شدی و داری سر من خالی میکنی..
عزیزم ما اینجا داریم درباره یه عده پرستار و دکتر و منشی و نیروی خدماتی نفهم صحبت میکنیم، شما که به گفته خودت مهربانی و واسه ت مادرها کادو میارن شما به خودت نگیر عزیزم...همه که مثل شما خوب نیستن...دو سه شب پیش تو یه تاپیک دیگه برای شما کامنت گذاشتم یادت نیست؟ گفتم خدا خیرت بده که مادرها از شما راضی هستن؟!
عزیزم شما اون مامای نفهم و کثافتی که من باهات زایمان داشتم رو می شناسی که ازش دفاع کردی؟
اون یه آدم رذل ریاکار مقدس نما بود که چند بار که پیشش رفته بودم خودش رو بسیار مهربان و صبور وخوش اخلاق و مذهبی نشون داد و روز زایمانم اون روی سگش رو نشون داد...هزار بار تا الان لعنتش کردم بازم میکنم...
من از یک قومیت خاص هستم به چه حقی به قومیت من توهین مبکنه؟
من چند سال نازایی داشتم...و یک بار ای یو ای کرده بودم ...پیس دکتر و پرستار و نیروی خدماتی و حتی خونواده شوهرم که از ای یو ای ما خبر نداشتن با یه لحن بسیار توهین آمیز و تحقیر آمیز پیش تک تک این آدما میگفت اییییین یه بار هم ای یو ای کرده!!!!!!!
مادر شوهرم اصلا نمی دونه ای یو ای یعنی چی ؟!با دهان باز فقط به این ماما نگاه میکرد...فکر میکرد که ای یو ای چیبیهست که من کردم...
من از شما می پرسم ای یو ای کردم گناهه؟ جرمه؟ جنایته آیا؟
من زایمانم تو ۳۳ سالگی بود ...هر چی زور میزدم بچه نمی یومد...بعد تخت کناری من یه خانم ۲۷ ساله بود که طبیعی زایمان کرد...این مامای کثافت با یه لحن بسیار تحقیر آمیز به پرستار میگفت اخه این ۳۳ سالشه! نمیشه با اون یکی مقایسش کرد!!!!حرم من چیه که خدا تو ۲۷ سالگی بهم بچه نداد؟