2777
2789
عنوان

سلام یه چیزیه که خیلی ازش بدم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1574 بازدید | 127 پست
منم نمی بخشم اون پرستار و نیروی خدماتی و مامای که عقده های خودشون رو موقع زایمان سرم خالی میکردن... ...

هر كسي از ظن خود شد يار من ؛الان شما داري عقده هاي اون رو سر من خالي ميكني 😂😂كدوم دوتا دكتر رو ديديد كه نظر مشابه بدن ؟؟؟!!!!اين ميگه خوبه اون ميگه نه بده اين ميگه برو اين ميگه نرو همشونم فقط خودشون رو قبول دارن مامايي كه تمام تايم با شما بوده و شمارو كنترل ميكرده بهتر تشخيص ميده يا دكتري كه فقط يه لحظه مياد و يه چك ميكنه ميره متاسفانه نميخوام مثل شما اون ألفاظ رو راجب مريضها و مادرهايي كه بدون علم و دانش و آگاهي حامله ميشن و فقط حرفهاي خاله خان باجي اطرافشون رو از بارداري شنيدن و هنوز نميدونن واژن و رحم و خيلي چيزاي ديگه چيه و ميان واسه من ماما نظر هم ميزارن رو نسبت بدم بهتره اول راجب بدن خودمون آگاه بشيم و بعد حامله اول در مورد حق و حقوق خودمون آگاه بشيم و نادوني خودمون رو با برچسب ماماي احمق بيسواد نپوشونيم 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
هر كسي از ظن خود شد يار من ؛الان شما داري عقده هاي اون رو سر من خالي ميكني 😂😂كدوم دوتا دكتر رو ديد ...

خلاصه که پرستار زایمان طبیعی 😑😑از موقیت استفاده کرده بعضیهاشون مثل وحشی ها میپرند بهت 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثلان شما سوار تاكسي ميشين پول نميگيره يا اصلان راننده بداخلاق نديدي يا يه اداره ميريد پول نميگيره و ...

درسته این خصلت تو همه مشاغل میتونه باشه ولی الان صحبت استارتر پرستارا و ماماهای بد اخلاق بود نه بقیه مشاغل.منم از ابن لحاظ به بقیه مشاغل اشاره کردم چون شما سختی کار پرستاری رو مثال زدی منم گفتم همه کارا سختی خودشونو دارن و بابتشم پول میگرن. سختی کار توجیه بی اخلاقی نیست

هر كسي از ظن خود شد يار من ؛الان شما داري عقده هاي اون رو سر من خالي ميكني 😂😂كدوم دوتا دكتر رو ديد ...

حجم زیادی از عصبانیت رو دارم حس میکنم که پشت چندتا استیکر خنده داری پنهان میکنی..من عقده کسی رو سر شما خالی نکردم..این شماری که از کامنتا ناراحت شدی و داری سر من خالی میکنی..

عزیزم ما اینجا داریم درباره یه عده پرستار و دکتر و منشی و نیروی خدماتی نفهم صحبت میکنیم، شما که به گفته خودت مهربانی و واسه ت مادرها کادو میارن شما به خودت نگیر عزیزم...همه که مثل شما خوب نیستن...دو سه شب پیش تو یه تاپیک دیگه برای شما کامنت گذاشتم یادت نیست؟  گفتم خدا خیرت بده که مادرها از شما راضی هستن؟!

عزیزم شما اون مامای نفهم و کثافتی که من باهات زایمان داشتم رو می شناسی که ازش دفاع کردی؟ 

اون یه آدم رذل ریاکار مقدس نما بود که چند بار که پیشش رفته بودم خودش رو بسیار مهربان و صبور وخوش اخلاق و مذهبی نشون داد و روز زایمانم اون روی سگش رو نشون داد...هزار بار تا الان لعنتش کردم بازم میکنم...

من از یک قومیت خاص هستم به چه حقی به  قومیت من توهین مبکنه؟ 

من چند سال نازایی داشتم...و یک بار ای یو ای کرده بودم ...پیس دکتر و پرستار و نیروی خدماتی و حتی خونواده شوهرم که از ای یو ای ما خبر نداشتن با یه لحن بسیار توهین آمیز و تحقیر آمیز پیش تک تک این آدما میگفت اییییین یه بار هم ای یو ای کرده!!!!!!! 

مادر شوهرم اصلا نمی دونه ای یو ای یعنی چی ؟!با دهان باز فقط به این ماما نگاه میکرد...فکر میکرد که ای یو ای چیبیهست که من کردم...

من از شما می پرسم ای یو ای کردم گناهه؟ جرمه؟  جنایته آیا؟ 

من زایمانم تو ۳۳ سالگی بود ...هر چی زور میزدم بچه نمی یومد...بعد تخت کناری من یه خانم ۲۷ ساله بود که طبیعی زایمان کرد...این مامای کثافت با یه لحن بسیار تحقیر آمیز به پرستار میگفت اخه این ۳۳ سالشه! نمیشه با اون یکی مقایسش کرد!!!!حرم من چیه که خدا تو ۲۷ سالگی بهم بچه نداد؟ 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
حجم زیادی از عصبانیت رو دارم حس میکنم که پشت چندتا استیکر خنده داری پنهان میکنی..من عقده کسی رو سر ش ...

من اصلان كار اون خانم رو به هيچ عنوان تاييد نميكنم و تمام كارهاش رو بزار روي عقده حقارت و كوته فكريش،اصلان هم نه عصبانيم و نه عصبانيتم اصلانحجمي داره فقط منظورم اينه جمع نبنديد حتمان هم بايد به اون به اصطلاح كادر درماني بيشعور حالي ميكردي كه زيادي داره دهنش رو باز ميكنه من فقط از خودم و كسايي مثل خودم كه زير بار بداخلاقي و بدرفتاري اينجور آدمها داريم كوچيك ميشيم و تهمت ميخوريم دفاع ميكنم اميدوارم اون خانم هم يه روزي يه جايي به حسابش رسيده بشه،كامنتها هم براي من يا تو تاپيك من نبود كه از حجمش ناراحت بشم من فقط و فقط از خودم دفاع كردم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
درسته این خصلت تو همه مشاغل میتونه باشه ولی الان صحبت استارتر پرستارا و ماماهای بد اخلاق بود نه بقیه ...

اخه عزیزم یه زن موقع زایمان بسیار  شکننده و حساس و نیازمند کمک هست ...یک زن موقع زایمان خودش و نوزادش فقط چند قدم با مرگ فاصله دارن..

این که راننده تاکسی ویا کارمند به آدم توهین کنند خیلی فرق میکنه تا یک پرستار و ماما موقع زایمان...اصلا مقایسه درستی نیست 

اگه یه راننده یا کارمند به من توهین کنند من اون موقع میتونم جوابشو بدم و از خودم دفاع کنم و بعدا هم به دلم نمی مونه که از خودم دفاع نکردم...اما موقع زایمان مادر بشدت به کمک همون پرستار یا ماما نیازمنده...و چطور میتونه تو اون موقع نیاز جواب اون ماما یا پرستار رو بده...

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین 
من اصلان كار اون خانم رو به هيچ عنوان تاييد نميكنم و تمام كارهاش رو بزار روي عقده حقارت و كوته فكريش ...

شما تو کامنتا گفتی که با مادرها رفتار خوبی داری ...پس از کامنتا نباید ناراحت بشی و لزومی هم نداره بخوای از خودت دفاع کنی یا خودت رو ثابت کنی...چون ما اینجا درباره کسانی مثل شما صحبت نمیکنیم...من تو زایمان دومم دکتر و پرستار های خوبی  داشتم ...ادمهای مثل شما هم البته کم نیستن...

بنظرم اصلا این تاپیک جای شما نبود و نباید میو مدی اینجا

اخه عزیزم یه زن موقع زایمان بسیار  شکننده و حساس و نیازمند کمک هست ...یک زن موقع زایمان خودش و ...

دقیقا همینجوره گلم اصلا قابل مقایسه نیست البته شما باید این کامنتو به شبنم جون میدادی چون ایشون مقایسه کردن