این پرستار های عغده ایی که تو زایمان به همه تیکه میندازنو دعوا میکننند میخوام بدوننن که اون موقع آدم درد داره نمیتونه باهاتون دعوا کنه ولی اگه یه روزی هم بشه همچنان گوش مالی بهشون میکنم که به گوه خوری بیافتن
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من سزارین بودم.دوبار.بار اول تو ریکاوری پرستاره داشت فقط غر میزد صداش و کاملا میشنیدم بار دوم پرستاره فقط قربون صدقه م میرفت.حیف که هیچوقت نتونستم بفهمم کیه.انشاالله خدا بهش خیر بده.خیلی تو حال آدم تاثیر داره
من نمیگم ربطش چیه یا کار بدیه و از اینحرفا... خانومی که تخت کنار من بود از شدت درد دادمیزد یک پرست ...
منم رفتم معاینه ی پرستار اومدب وحشیانه ترین حالت ممکن معاینه داخلی کرد بعد ک خودمو از درد بالا بردم میگف پس چجوری حامله شدی وقتی نمیتونی درد رو تحمل کنی😕
دیدم که برنداشت کسی نَعشم از زمین......خود نِعش خود به شانه گرفتم گریستم...🦋🌧🌧
منم تجربشو داشتم ماما میومد معاینم میکرد ک ببینه باز شده یا ن هرسری میگفت اه چقدر قارج داری حالم بد شد 😕 بعد من یک روز قبلش ب مدت یکهفته بیمارستان دیگه ای بودم و هرروز معاینه میشدم دکترم نگفت قارچ داری . بعد گفت چرا ناخونات بلنده .بعد هر چند دقیقه معاینه میکردو میگفت اه اه جقدر قارچ داری خلاصه من سزارین کردم نتونستم طبیعی . فرداش رفتم ی دکتر دیگه گفتم نکنع قارچم زیاده از ترسم و بخیه هام گفت ن خانم مشکل نداری کفتم ماماهه زایمانم میگفت خیلی زیاده میگفت پاک پاکی .من ازش نمیگذرم چون تو اون شرایط خیلی خجالت زدم کرد جلو همه جیغ میزدو میگفت اه اه چقدر قارچ قارچامم ک یهو پرواز نکردن ک
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
ميدونيد اين حرفها كه مثال ميزنيد كه ماما و پرستار بهتون گفتن رو فقط در نظر ميگيري اون جيغها كه از صب ...
عزیزم بابت همه اون جیغا و کثافتا پول میگیرن شاید حالا بگین پول زیادی نمیگیرن یا خیلی جاها حقوق به موقع نمیدن و... ولی در کل همه کارا همینجوری ان کارای سخت تر از این هم داریم .من منظورم شما نیستیا کلی گفتم.
6 صفحه خوندم متوجه نشدم چرا بعضیا به خودشون گرفتن و یا بهشون برخورد!استارتر که جمع نزد گفت اون قشر بداخلاق .اگه بداخلاقین خب خودتونو اصلاح کنن اگرم نیستین پس به خودتون نگیرین دیگه.از اون قشر بی ادب و بی اعصابم الکی دفاع نکنین.عجبا!
عزیزم بابت همه اون جیغا و کثافتا پول میگیرن شاید حالا بگین پول زیادی نمیگیرن یا خیلی جاها حقوق به مو ...
مثلان شما سوار تاكسي ميشين پول نميگيره يا اصلان راننده بداخلاق نديدي يا يه اداره ميريد پول نميگيره و با شما خوش اخلاقه همه كار ميكنن حقوق دريافت ميكنن قرار نيست چون حقوق ميگيره توهين بكنه و يا توهين بشنوه
خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك