2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازدواج دختران پسران هر که خواهان وصلت و ازدواج باشد هر روز ده مرتبه سوره قدر را بعد از نماز صبح ...

سلام

اقای جوانمرد چقدر به این نوشته ها اعتقاد دارین

من قبلن خیلی معتقد بودم ولی الان وقتی میبینم اونایی ک رفتن دوست شدن بچشونم دارن اونوقت من ۱۵ساله صبح تا شب کارم دعا بوده و دست خالی ناامید میشم

هرکس این ذکر را هزار بار قرائت کند بخت او باز و به زودی ازدواج کند مُتِّکِیْنَ عَلَی سُرُرٍ مَ ...

واااا

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.

بابا به دعا نیست باید خودت پیدا کنی مگه هرکه ازدواج کرده هی نشسته دعاکرده نه عزیزم خودش برا خودش پیدا کرده زرنگ بوده فقط زرنگ باش

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
خب چکارا کنیم؟

منم مجردم من دوستم نه شکل زیبا نه خانواده اش خیلی وضع مالی خوبی ندارن نه شغل خوب هیچی نداشت فقط زرنگ بود یه شوهر توپ کرده بیا و ببین از همه لحظ وضع مالی خوب قیافه خوب دوستم روزی یه تیپ میکن خونه باباش اصلا هیچی نداشت خدارو شکر ازدواج خوبی کرده خودش زرنگ بود من براش خیلی خوشحالم

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن