2821
2789
چرا درست خوندم گلم نوشتین گفته کامل رفع نشده و چله دیگه بگیر و الان پنج روزه از شروع چله دومتون میگذ ...

گفتی چرا ادامه دادی وقتی رفع نشده

خب عقل سلیم بنظر شما چی میگه؟اینکه به پیشنهادش عمل کنم یا نه؟

بعدشم من فقط به شما پیشنهاد دادم تا کمک بشید از دلسوزی.شما میتونید قبول نکنید.

گفتی چرا ادامه دادی وقتی رفع نشده خب عقل سلیم بنظر شما چی میگه؟اینکه به پیشنهادش عمل کنم یا نه؟ بع ...

وا این چه طرز برخورده من نه مخالفت کردم نه چیزی چرا اینقدر موضع گرفتین فقط پرسیدم چرا با وجود اینکه از چله اولی نتیجه نگرفتین و کامل رفع نشده باز به حرفشون عمل کردین این حرف یه سواله نه معنی مخالفت میده نه مسخره کردن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا این چه طرز برخورده من نه مخالفت کردم نه چیزی چرا اینقدر موضع گرفتین فقط پرسیدم چرا با وجود اینکه ...

اگر شما بیمار باشید و برید دکتر بهتون دارو بده.بعدش شما احساس بهبودی کامل نکنید برید دکتر 

دکتر بگه دارو کافی نبوده لازمه شما یه سری دارو که بهتون دادم رو ادامه بدید .دراینصورت شما میگید من نتیجه نگرفتم از داروتون چون کامل خوب نشدم ادامه نمیدم؟

این حرفو از بچه های دوساله هم نمیشه شنید.

بعدشم من برخورد خاصی با شما نکردم فقط جوابتو دادم

این شمایی که با سلیقه خودتون هرطور که دوسداری برداشت میکنی

اگر شما بیمار باشید و برید دکتر بهتون دارو بده.بعدش شما احساس بهبودی کامل نکنید برید دکتر  دکت ...

همیشه اینجوری با تندی جواب ادمو میدین که ادم از سوال پرسیدنای بعدیش پشیمون میشه؟ شما به بزرگواری خودتون ببخشید که من حرفهای شما رو اونجور که خودتون دوست دارین برداشت نمیکنم موفق باشید 

همیشه اینجوری با تندی جواب ادمو میدین که ادم از سوال پرسیدنای بعدیش پشیمون میشه؟ شما به بزرگواری خود ...

من قصدم کمکه

خودم سالها کارهام گره میخوردهرچی تلاش میکردم بجایی نمیرسیدم.

به دعا هم اعتقادی نداشتم.میگفتم خدا گفته از تو حرکت ازمن برکت.بارها ناامید شدم.اما بازهم تلاش کردم.انقدر به در بسته خوردم و باز ادامه دادم.تا جاییکه دیگه نمیدونستم امیدوار بمونم یا ناامیدتا وقتیکه با یه خانوم فالگیر اشنا شدم.گفت سنگینی داری.دعا داری.فلان جا مشکل پیدا کردی بخاطر دعا بوده.خیلی طول کشید تا حرفا رو باورکردم.گفت دقیقا تو موفقیتهای زندگیت سنگینی هست و نمیزاره

وقتی میبینم کسی عین من جواب نمیگیره از تلاشش و ...

حتی من نذرم میکردم نذرمم ادا میکردم بدون اینکه اجابت بشه

تصمیم گرفتم هرکسیکه مشکل داره .تاهمین حد معرفی این اقا بهش.اینکارو انجام بدم

حالا تصمیم گیری های بعدی و اینکه چطور استفاده کنه ازاین قضیه بعهده خود افراده

من قصدم کمکه خودم سالها کارهام گره میخوردهرچی تلاش میکردم بجایی نمیرسیدم. به دعا هم اعتقادی نداشتم ...

منم تجربه کردم میدونم چه دردیه که هیچی جواب نمیده برا ادم نمیدونم بخدا میگن معوذتین و ایت الکرسی هر روز بخونید خیلی خوبه 

منم تجربه کردم میدونم چه دردیه که هیچی جواب نمیده برا ادم نمیدونم بخدا میگن معوذتین و ایت الکرسی هر ...

من تازه کلی خرج کردم.ادمای بدرد نخورم سر راهم بودن

اینکه دور یه میدون بدوی اما به نتیجه نرسی خیلی دردناکه

از یه سایتی یه اقا رو پیدا کردم .ملت هجوم اورده بودن به صفحش  اومد برام سرکتاب گرفت مثلا.اون موقع مطمئن نبودم دعا دارم.

گفت اره همزاد بد داری دعا داری .من یه جن دارم از پدربزرگم بهم ارث رسیده. یه دعا هم واسه درست شدن کارها و ازدواجت لازم داری یکی دیگه هم گفت داری یادم نیس

گفت ۴تا دعا لازم داری.از زندگیمم چرت و پرت گفت.به نصیحت پدرمادرت گوش کن.به کسی اعتماد نکن و ازاینجور اراجیف.بعدش گفتم چقدر میخای دعا بنویسی ؟ گفت ۳۶۰تومن

پارسال گفت

دیدم تمام حرفاش دروغه بیخیالش شدم.