2777
2789
عنوان

دعاي جمعي جهت بچه دارشدن

| مشاهده متن کامل بحث + 242363 بازدید | 39543 پست
سلام همگي🌸🌸 سلام گلفام جون  صبحتون بخير 🥴😁😍

پرنسس جان لينك اين گروهو تو تاپيك خودت بذار بگو هركي كه اسمشو داده براي سري بعدي ديگه اونجا نره بياد اينجا همه همينجا هستيم 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربونت برم آره شكر 💞 خوبي خودت 

خوبم شكر 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام عزيزم واي خداروشكر خداروشكر ان شاءالله كه همه چي بخير و سلامتي بگذره و صحيح و سلامت مرخص بشه ب ...

اره فدات شم همه چی بخیروخوشی تموم شدخدابه مارحم کردآبجیموبهمون بخشیدمرسی قوربونت برم 

واسه شادی روح بابام صلوات میفرستین ممنون😍😘😙😚
اره فدات شم همه چی بخیروخوشی تموم شدخدابه مارحم کردآبجیموبهمون بخشیدمرسی قوربونت برم 

خداروشكر 😍😍😍 خيلي خوشحال شدم

خدارو شكر  باشه چشم لينك و امروز بزارم يا فردا؟؟

فردا خودم جايي كه اسمارو ميذارم ميگم حالا تونستي امروز همين لينك اينجارو كبي كن بزار حالا نديدن هم من فردا ميگم ديگه

[QUOTE=90087535]داشتم پیاد میدادم.دیدم جواب نمیدین منم اومدم بیرون حتی نوشتم خدافظ[/QUOTE الکی بهوو ...

سلام.رفتم امروز دکتر

برای پیمان ازمایش نوشت

منم آزمایش قبلیم رو بردم

خاک تو سر بعضی از دکترا

گفت ویتامینD3بدنت خیییلی پایینه

قندت هم لب مرزه

برام آزمایش و سونو نوشت

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
فردا خودم جايي كه اسمارو ميذارم ميگم حالا تونستي امروز همين لينك اينجارو كبي كن بزار حالا نديدن هم م ...

باشه الان ميزارم 💞

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
قبول باشه التماس دعا🙏

مبارکت باشه مادر شدن😍😍🙏

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
سلام.رفتم امروز دکتر برای پیمان ازمایش نوشت منم آزمایش قبلیم رو بردم خاک تو سر بعضی از دکترا گفت ...

D3همه اکثرا پایینه و ی مشکله ک ان شاالله زود حل میشه عزیزم

ولی چی خوردی ک قندت رفته رو مرز خیلی رعایت کنیا قند خیلی مشکله بیماریش ولی با رعایت درست میشه غصه نخورعزیزم

🍃🍀بیقراره آرامش اسمتم خـــــــــــــدا😘😘 دستام رو ب قدرت تو بالا اومده دستمو بگیر🍀🍃یاارحم الراحمین🌺🌺🍁
D3همه اکثرا پایینه و ی مشکله ک ان شاالله زود حل میشه عزیزم ولی چی خوردی ک قندت رفته رو مرز خیلی رعا ...

اخه قند ارثی داریم.زیادم شیرینی جات نمیخورم از ترسم.ولی مثلا لیمو هم قند داره

نمیدونم.توکل به خدا یکتا جون

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
حالاگلفام جون واسه ختم جابرامنم هست

ليست كه برشده اما بخواي ميذارمت

سلام گلفام جون وبقیه دوستان طاعات و عبادات تون مورد قبول درگاه حق باشه ان شاءالله ببخشید من چن روز نتونستم بیام سایت مریض هم بودم وکار وبچه نشد بیام ولی براهمه تون خوندم ودعا کردم ولی امروز اومدم دیدم صد صفحه ولی کارهم داشتم همه رو خوندم از ماجراهای مریم جون بهخصوص باج دادن تو بیمارستان ب خواهر زاده اش بخدا ازبس میخندیدم پسرم اومده میگه مامان براچی میخندی مریم جون امیدوارم همیشه این روحیه تو حفظ کنی همیشه سلامت باشین یکتا جون واعظم اصلا ناراحت نباشید ان شاالله خدا عوضو بهتون میده