2777
2789
عنوان

موضوع جن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 67 پست

بله مرگ و زندگی دارن دقیقا مثل آدمیزاد منتها عمرشون خیلی طولانیه چند برابر انسان حتی تا دوهزار سال. تولید مثل هم میکنن مثل انسان.جسمشون ۱۱ برابر کندتر از انسان رشد میکنه ینی ۱۱ برابر دیرتر از ما پیر میشن

(همون Donald سابق)
بلانسبتت گلم ببين مادرشوهر من داره خب خونه بابامم داره ولى مال ما خيلى اذيت ميكنن نمونش هفته قبل شب ...

واقعا...یا شوخی میکنی😐😐

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد میتونه به شکل های مختلف در بیاد درسته مثلا میتونه یه گربه بشه یا سگ یا خر درسته اینا نه

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

دیدنشون هم تقریبا غیر ممکنه مگه خیلی سرکشی کنن و از دستورات خداوند سرپیچی کنن چون خدا منعشون کرده که چهره واقعیشون رو نشون بدن. اغاب بصورت سایه سیاه و یا در قالب حیوانات و به ندرت انسان ظاهر میشن

(همون Donald سابق)

بارها سرغم امدن و یکبارم از آینده بهم گفتن کاملا درست بود حرفتش

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
دیدنشون هم تقریبا غیر ممکنه مگه خیلی سرکشی کنن و از دستورات خداوند سرپیچی کنن چون خدا منعشون کرده که ...

✔✔✔

بارها سرغم امدن و یکبارم از آینده بهم گفتن کاملا درست بود حرفتش

چطور باهات حرف زدن

واقعا...یا شوخی میکنی😐😐

بقرآن دارم راست ميگم مگه ديوونم الكى بگم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!

مادرشوهرم داشت الان چند ماه فوت کرده ومیگن منتقل میشه به بچه ها هر کسی دوس داره من اعتقاد ندارم که ولی شنیدم

بقرآن دارم راست ميگم مگه ديوونم الكى بگم

خب تو نمیترسی

چطور باهات حرف زدن

البته ناگفته نماند ك من تا مجرد بودم همزادم ب چشم خواهرم ميومد مثلا من ميرفتم تو اتاق پيش خواهرم يهو ميترسيد ميگفت تو الان رفتى دستشويى و هنوز بيرون نيومدى....من خشكم ميزد از ترس

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
مادرشوهرم داشت الان چند ماه فوت کرده ومیگن منتقل میشه به بچه ها هر کسی دوس داره من اعتقاد ندارم که و ...

سخته کنترل و راضی نگهداشتنشون.گاهی اوقات دوست خوب و مطیعی میشن و ممکنه یهو سرکشی کنن و درخواستهای غیرعادی داشته باشن ازتون مثلا کشتن کسی.(در اضای کارهایی که براتون انجام میدن اونها هم ازتون خواسته هایی خواهند دتشت پس دردسره)

(همون Donald سابق)
خب تو نمیترسی

چيكار ميتونم بكنم تو كشور غريبم هيچكس كنارم نيست شوهرم ماهى يك هفته مياد خونه....

البته ناگفته نماند ك من تا مجرد بودم همزادم ب چشم خواهرم ميومد مثلا من ميرفتم تو اتاق پيش خواهرم يهو ...

الان هنوز داری همزاد یا نه اصلا خارج میشن یا نه