بله مرگ و زندگی دارن دقیقا مثل آدمیزاد منتها عمرشون خیلی طولانیه چند برابر انسان حتی تا دوهزار سال. تولید مثل هم میکنن مثل انسان.جسمشون ۱۱ برابر کندتر از انسان رشد میکنه ینی ۱۱ برابر دیرتر از ما پیر میشن
دیدنشون هم تقریبا غیر ممکنه مگه خیلی سرکشی کنن و از دستورات خداوند سرپیچی کنن چون خدا منعشون کرده که چهره واقعیشون رو نشون بدن. اغاب بصورت سایه سیاه و یا در قالب حیوانات و به ندرت انسان ظاهر میشن
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
البته ناگفته نماند ك من تا مجرد بودم همزادم ب چشم خواهرم ميومد مثلا من ميرفتم تو اتاق پيش خواهرم يهو ميترسيد ميگفت تو الان رفتى دستشويى و هنوز بيرون نيومدى....من خشكم ميزد از ترس
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
مادرشوهرم داشت الان چند ماه فوت کرده ومیگن منتقل میشه به بچه ها هر کسی دوس داره من اعتقاد ندارم که و ...
سخته کنترل و راضی نگهداشتنشون.گاهی اوقات دوست خوب و مطیعی میشن و ممکنه یهو سرکشی کنن و درخواستهای غیرعادی داشته باشن ازتون مثلا کشتن کسی.(در اضای کارهایی که براتون انجام میدن اونها هم ازتون خواسته هایی خواهند دتشت پس دردسره)