عزیزم زیاد کنجکاوی نکن در موردشون از من به تو نصیحت
👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوشب تو خواب دیدم یه شب خیلی خوشگل بودن پاهاشون سم داشت یه شب وحشتناک بودن خاکستری بودن😐
خود خودشه خاکستری هستن بعضیاشون 👌👌👌من یه بار تو خونه بود محل نمیدادم خواهرم برگشت گفت سریر یه چیزخاکستری گوشه خونت نشسته جرات نمیکرد سرشو برگردونه😂😂😂یدفعه با هم فرار کردیم
تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
لباسامو جمع میکنم بعد میبینم جورابام تا شده و شسته رو اپن هست اگر هر کسی میگفت باور نمیکردم فک.کنم واسه همین سرم اومد که بچشم.ببینم😂😂😂 یا وسایل اشپزخونه پشت در خونست
تنها پیشرفتی که در سال 97 داشتم اینه که یکسال به عمرم اضافه شده !برنامم برای سال 98 هم همینه😅😅😅
چرا ميخواى در موردشون بدونى ميدونى اينجور جذبشون ميكنى؟؟؟؟؟؟
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
بلانسبتت گلم ببين مادرشوهر من داره خب خونه بابامم داره ولى مال ما خيلى اذيت ميكنن نمونش هفته قبل شب خونه تنها بودم دقيقا سرجاى شوهرم تو تخت يكى محكم و خشمگين نفس ميكشيد صدا نفساش مثل گاوميش وحشى بود گفتم بسم الله ياعلى ياسليمان نبى يهو صدا قطع شد...
حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!