2777
2789
عنوان

موضوع جن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 67 پست

ما اینجا خیلی برای همزاد وجن ماما وبابا داریم که میرین زیر نظرایشون

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

مثلا برا زار اینا جشنو مولودی میگیرین توی این مولودی ها میوه وشیرینی واجیل میخرن

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جالب.تا حالا همچين چيزى نشنيده بودم.ميشه بيشتر توضيح بدين؟

من اطلاعات دقیقی ندارم بعضی از همزادها جشن ومولودی میخوان با طبل های مخصوصی زده میشه این مولودی ها رو بابا یا ماما اون جن برگزار میکنن که خواسته ی همزاد برطرف بشه مثلا یکی از همزاده ها طلا میخواد باید کسی که همزاد داشته باشه طلا بخره بپوشه یا جشن میخواد باید بگیرن اگه کسی خواسته هاشون رو برطرف نکنه به طرف اسیب میرسونن

عزیزم من یه جریانی مث تو شنیدم رفتن تو همین مراسمی که استارتر میگه خوب شد 

اره مثلا اگه خواستشو برآورده نکنی ممکنه برات مشکل درس کنه بعد میری برا یکی بزرگتر که این جشن ها رو برگزار میکنه واز همزاد سوال میشه که چی میخوای بعضیا میگن مثل باید گوسفند قربانی کنی یا هر چیزی که ازت بخوان

عزیزم من یه جریانی مث تو شنیدم رفتن تو همین مراسمی که استارتر میگه خوب شد 

تو كدوم مراسم گلم؟؟

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!