2777
2789
عنوان

موضوع جن

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 67 پست
سخته کنترل و راضی نگهداشتنشون.گاهی اوقات دوست خوب و مطیعی میشن و ممکنه یهو سرکشی کنن و درخواستهای غی ...

اره بعضی وقتا مولودی میخوان جشن واینا درسته طلا میخوان یا هرچیز دیگه اگه انجام ندی مریض میشی

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
چطور باهات حرف زدن

مثل یه بچه بود و صداش هم بچه گانه بود کاملا سعی میکرد کمکم کنه بیشتر حتی اسمشم بهم گفت 

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيكار ميتونم بكنم تو كشور غريبم هيچكس كنارم نيست شوهرم ماهى يك هفته مياد خونه....

الان کجا زندگی میکنی

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست طوفان زده ام راه نجاتی بفرست گفتا که بازمزمه ی یا مهدی عطر گل نرگس صلواتی بفرس🌺
الان هنوز داری همزاد یا نه اصلا خارج میشن یا نه

من ك نميبينمش خواهرم ميديدش يه بارم با من اشتباش گرفته بود هرچى گفته بود نفس نفس بيا ديده بود محل نداده فهميده بود اوضاع از چه قراره....

نميدونم خارج شده يا نه ولى شبا نميتونم بخوابم اذيت ميشم صبحا ك روز ميزنه من خواب ميرم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
مثل یه بچه بود و صداش هم بچه گانه بود کاملا سعی میکرد کمکم کنه بیشتر حتی اسمشم بهم گفت 

اسمش چی بود بعد صدا از کجا میومد؟؟؟؟

من ك نميبينمش خواهرم ميديدش يه بارم با من اشتباش گرفته بود هرچى گفته بود نفس نفس بيا ديده بود محل ند ...

بیشتر تو شادیات و ناراحتیات میان

اسمش چی بود بعد صدا از کجا میومد؟؟؟؟

اسمشو نمیگم ولی تو خوابو بیداری دیدمش روبروم نشست و باهام حرف زد دو تا هم بودن یکبتر دیگه هم روزه بوذم امدن سراغم تا سوره قدر خوندم یکیشون گفت داره انا انزلنا میخونه برگردیم و رفتن

خدایا به من صبری بده تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم و اراده ای ده تا تغییر دهم آنچه را که می توانم و درکی که تفاوت این دو را بفهمم.
الان کجا زندگی میکنی

كانادا گلم

حكايت از چه كنم؟؟ شكايت از كه كنم؟؟ كه خود به دست خود آتش بر دلِ خون شده ىِ نگران زده ام.....بر موجِ غم نشسته منم/ بر زورقِ شكسته منم اى ناخداىِ عالم.....تا نامِ من رقم زده شد/ يكباره مُهرِ غم زده شد بر سرنوشتِ عالم!!!
بیشتر تو شادیات و ناراحتیات میان

واقعا؟؟

اون شب من خيلى ناراحت بودم رفتم تو اتاق خواهرم ك واسش بگم چيشده يهو ديدم وحشتزده گفت تو رفتى دستشويى هنوز بيرون نيومدى خودم ديدمت من اوايل نميفهميدم چيه تا اينكه قرآنى طالمو باز كردن گفتن همزاد داره

جلو راه ازدواجمم خيلى مشكل شد هااااا

مثلا با صداى من با خواهرم حرف ميزد خواهرم نگاه ميكرد ميديد كسى نيست

موفق باشی عزیزم😚😚😚

ممنون گلم

دیشب تا صبح از ترس نخوابیدم هی صدا میومد فکر میکردم جن دور ورمه😆😆😆

واقعا؟؟ اون شب من خيلى ناراحت بودم رفتم تو اتاق خواهرم ك واسش بگم چيشده يهو ديدم وحشتزده گفت تو ...

جن مشکل درس کرد برا ازدواجت 

جن مشکل درس کرد برا ازدواجت 

نميدونم ولى خيلى گره افتاد تو كارم بيشتريا ميگفتن كار همزادته اما خواهرم ك همزادمو ديده ميگه دختر بوده يعنى مرد نبوده ك عاشقت شه....

كلا ميگه خودت بودى حتى لباسات ب تنش بوده ميگه خيلى وقتا اشتباهى باهاش حرف ميزدم ميديدم جواب نميده نگاهمم نميكنه متوجه ميشدم همزادته....

اما وقتى خواهرم يه جايى تنها بود خواهرمو صدا ميزد اونم با صداى من ك خواهرم ميگفت چيكارم دارى من ميگفتم هيچى ميگفت تو الان منو صدا زدى ميگفتم ن بخدا من نبودم....