2777
2789
عنوان

بیاین حرفا ترسناک بزنیم 😱 " خانما حامله نیاینا "

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یوح شر گردان چسماشو دیدم تیسیدم 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)
هر موقع هم به آدمی شک کردید که ممکنه ازونها باشه و به شکل آدم درومده باشه فقط و فقط به پاهاش نگاه کن ...

یعنی پاهاشون چ شکلیه ‌.یعنی چی اگ برعکس بود 

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
من دیگه جرآت نمیکنم بلند شم برم دستشویی😦😟

منم ‌.همشم فک میکنم یکی پشتمه 😓

گذشته ای ک حالمان را گرفته است .آینده ای که حالی برای رسیدنش نداریم .و حالی ک حالمان را بهم میزند «چه زندگیه خوبی» 
😢😢😢😢😢واااییی نهههه من تازه اومدم تواین خونه .میترسم دیگ تنها بمونم😢😢😢😢

نترس خواهر من ترس نداره که. انسان اشرف مخلوقاته و اونها از آدمی کمتر هستن.اینجور مواقع محکم باشید و اسم خدارو بیارید و اون آیه رو .حتما بهشون غلبه میکنید اگه دلتون به خدا قرص باشه. اون مورد هم شاید اتفاق بوده و در و پنجره ای باز بوده و اختلاف فشار هوا توی خونه باعثش شده.غیر اینم بود نترسین اصلا. برای خودم پیش اومده توی خونه خرابه ای بودم انگار که یه لشگر با اسب دورش میدوییدن و روی سقفش صدها نفر پیاده راه میرفتن. خونسرد بودم و به خدا پناه بردم.

نمیگم نترسیدم ولی خب محکم ایستادم تا تموم شد

(همون Donald سابق)
یعنی پاهاشون چ شکلیه ‌.یعنی چی اگ برعکس بود 

پاهاشون ثم داره ..وقتی راه میرن میگه تق تق تق ...مثلا اگه الان از رو پشت بوم خونتون رد شه صدای تق تقققققق پاهاشو میشنویییییییی...گوش کن😈😈😈

دلم خیلی برات تنگ شده😔😔
بگیرید.بخوابید.فکرتونم بیخود مشغول.نکنید.عزیزان.تجربه.خوبی نیست آدمو تا مرز دیوانگی پیش میبره

دقیقا فکرشو نکنید و از هیچی بجز خدا نترسید.

(((((عاقلترین شما کسی است که بیشتر از خداوند بترسد))))

(همون Donald سابق)
نترس خواهر من ترس نداره که. انسان اشرف مخلوقاته و اونها از آدمی کمتر هستن.اینجور مواقع محکم باشید و ...

چراواقعاترس داره عزیزم .جوری ترسیدم ک الان ازشوهرمم میترسم کنارم خوابیده.من پاشم قران بخونم تااروم شم ‌