2777
2789
عنوان

حالم بده

87 بازدید | 8 پست

سلام ۵ماه مونده به عروسیم شبیه افسرده ها تو اتاقم خوابیذم هنوز هیچ کاری نکردن خونواده شوهرم حتی شوهرم کارم‌نداره ازبس حرص خوردمو اونا بیخیال بودن دیگه به حالت بیتفاوتی رسیدم دوروزه تو اتاقم خوابم جووون‌ ندارم از جام تکون بخورم 

تو کارای خودتو انجام بده بزار اونا اماده نباشن یا دقیقه نود کاراشونو انجام بدن  ابرو‌خودشون میره نه تو فقط تو کاراتو انجام بده که بدونی انجام دادی بعدها برات حسرت نشه  

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو کارای خودتو انجام بده بزار اونا اماده نباشن یا دقیقه نود کاراشونو انجام بدن  ابرو‌خودشو ...

من کارامو کردم جهازم تکمیله دیگه باید ببینم تاریخ عروسیم کیه که برم دنبال ارایشگاه و لباس حتی تاریخو‌معلوم نکردن باید توهید بگیرن چون باهم حرف زدن ولی کاری نمیکنن دلم خوش نیس حتی برم یه مدل عروس نگاه کنم براخودم

عزیزم اگه میدونه اشتباهه ازدواج نکن😔

نمیتونم دوسش دارم ازو‌نطرف بخاطر مامانم نمیخوام جدا شم اخه یه خواهرم جداشدس نمیخوام مامانم برامنم غصه بخوره من عاشق مادرمم

من کارامو کردم جهازم تکمیله دیگه باید ببینم تاریخ عروسیم کیه که برم دنبال ارایشگاه و لباس حتی تاریخو ...

عزیزم درکت میکنم ولی تا زیر یه سقف نرفتید شوهرتو بگو یه کار  حداقل دست و پا کنه  

لطفا برای سلامتی نی نی توراهیم صلوات بفرستید🌸🙏🏻
شوهرت جی میگه ؟

میگه تا عیدوقت زیاده تو نگران نباش کلا دقیقه نودی هستن راجب کارشم تا میگم دعوا شروع میشه کاری میکنه دیگع ادامه ندم بحثو بین همه سر خورده شدم همه ازم میپرسن چرا عروسیت‌معلوم نیس نمیدونم چی جوذابشونو بدم

اگه میدونی شوهرت وخانواده شوهرت خوبن که هیچ اگه نه میبینی خصلت های بد دارم درمورد زندگیت خیلی بیشتر فکرکن 

اگه میبینی کارشون خودشون به بهترین شکل انجام میدن حرص هیچی را نخور 

میشه برای سلامتی نی نی مون یه صلوات بفرستید