2777
2789
ممنون عزیزم.انشالا به شادی 😍😍

قربونت .فقط آزمایش خون بتا بده اون دقیق تره ایشالا با خبر نی نی بیای😍

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم متوفورمین و اووبوست مصرف میکنم

من دوماه کلومفین خوردم ج نگرفتم😢

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
من دوماه کلومفین خوردم ج نگرفتم😢

چه امضات غمگینه .چند وقته اقدامی ؟

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
چه امضات غمگینه .چند وقته اقدامی ؟

نزدیک دوسال😔

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
امضام چیه؟1 سال و نیم. ولی خوب خانواده همسرم و خود همسرم خیلی اذیت میکنن

نه عزیزم امضای کاربر شیبا منظورم بود نه شما.ایشالا باردار میشی تموم حرفا تموم میشه