2777
2789

عزیزم من قبلش تست زدم منفی بود چند روز بعدش بازم تست زدم و مثبت نشد نگران شدم رفتم آزمایش خون دادم گفت بارداری 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو ماه پيش كلومفين خوردم كيست پريود نشدم رفتم سونوگرافي گفت كيست داري مجبور شدم يه ماه ال دي بخورم اين ماه از ترسم هيچي نخوردم روز ١٣ پري رفتم سونوگرافي فوليكول خوب رشد نكرده بود مجبور شدم دوتا اچ ام جي بزنم بعد كه فوليكول بالغ شد دوتا اچ سي جي حالا نميدونم الان چه خبره

يعني بي بي چك ١٠٠٪‏ جوابش

اصلا صد در صد نیست من دوبار با فاصله ی یه هفته از هم تست زدم منفی بود ولی باردار بودم 

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
پس امکان مثبت بودن هست😢

برا من بود عزیزم بعد سه بار تست که دوتاش منفی بود یکیش هم کلا سفید شد فک کنم خراب بود ولی آزمایش گفت مثبته .ایشالا شمام اینطوری سوپرایز شین😍

برا من بود عزیزم بعد سه بار تست که دوتاش منفی بود یکیش هم کلا سفید شد فک کنم خراب بود ولی آزمایش گفت ...

منم بار اول منفی بار دوم سفید بار سوم منفی

انشالا منم باردار باشم.خیلی دارم اذیت میشم 😢😢

چند روز عقب انداخته بودی؟

یکی فردای پریودی زدم منفی بود یکی یک هفته بعد زدم بازم منفی بود اخری و هم چند روز بعد دومی زدم دیدم کلا سفید شد گفتم برم آزمایش بدم ببینم شاید مشکلی دارم که گفت بارداری🙂

منم بار اول منفی بار دوم سفید بار سوم منفی انشالا منم باردار باشم.خیلی دارم اذیت میشم 😢😢

ایشالا که هستی برات دعا میکنم عزیزم من خودم بعد هفت سال باردار شدم