2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی عزیزدلم چه روز خوبیه برات بهت تبریک میگم شیاف پروژسترون ۴۰۰ حتما بگیز بزن چون تنبلی داری مثل م ...

اجی من اخرین پریودم ۷مهربوده 

کی برم دکتر 

تو اینترنت زدم ۵هفته و دو روزمه

جونم عززیزم  تو دعا کن من ظهرجوابم مثبت باشه  بخدا نیت کرده بودم یه تایپ بزنم همه تجربیا ...

مادرم برای برادرم چند تا دختر معرفی کرد که یا خوشش نمیومد یا.. الانم یه دختر پیدا کرده آروم و محجبه.. خیاطه.. به بهانه خیاطی رفتیم خونشون سرزده دختره قدش ۱۷۰ میشد وزنش دو برابر من..شاید بالای ۹۰کیلو.. شکم بزرگ عین پسرهای نوجون ریش داشت هم صورتش هم زیر گلو هم سیبیل.. منم بدم نیومد ازشون.. ولی خوشم هم نیومد..داداشم قد بلند نزدیک ۲متر چهارشونه و هیکلی..این دختر شاید لاغر کنه خوب شه.. موهاشو هم لیزر کنه شاید بره..

بماند که یه بارم نامزد کرده و اوضاع مالیشونم زیاد خوب به نظر نیومد..

داداشم بیشتر نجابت و قد بلند ملاک بود..هنوز ندیده دختره رو..

چون منم گفتم بد نیست و دلش گرم شده.. میترسم اون شکم و ریش و.. مشکل هورمون یا تخمک یا کیست یا تنبلی چیزی باشه فرداها داداشم ولم نکنه...

به نظر شما از چی یه دختر اینجوری میشه...؟

مادرم برای برادرم چند تا دختر معرفی کرد که یا خوشش نمیومد یا.. الانم یه دختر پیدا کرده آروم و محجبه. ...

وا تو دیگه کی هستی

هر دختری توی مجردیش امکان داره پشمالو باشه

واقعا متاسفم که ملاکت مو صورت خانمه

مادرم برای برادرم چند تا دختر معرفی کرد که یا خوشش نمیومد یا.. الانم یه دختر پیدا کرده آروم و محجبه. ...

عزیزم خب تو خانودشون باید ببینی مثلا مامانش یا اجیش چه جورین ولی خب اخرش داداشت باید بپسنده

وا تو دیگه کی هستی هر دختری توی مجردیش امکان داره پشمالو باشه واقعا متاسفم که ملاکت مو صورت خانمه

نه عزیزم خب میگه با این شرایط یه موقع تنبلی نداشته باشه نیتش خیره 

بلاخره حرف یه عمر زندگیه 

ولی خب تصمیمم با داداششه 

میشه تو تایپ من که خیلی دوسش دارم باهم دعوا نکنید میخام همش بیام.بخونم پیاماتونو از بس دوستون دارم

2790
2778
2791
2779
2792