2777
2789
مثبته شک نکن منم باورم نمیشد باردار شدم ۵روز هرروز میزدم بعد رفتم از دادم نمیتونستم باور کنم🤣

وای دقیقا همین حسو دارم 

همش دارم هی خودمو اروم میکنم که اگه منفی بود داغون نشم دارم با خدا حرف میزنم دور خونه راه میرم 

دیوونه شدم رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو بهت بگم اگر یوقت توی بارداری ضعف شدید در حد دور از جون مرگ داشتی

حتما حتما یه شربت آدی ژل بدون اس! بخر بخور 

اگر خوب نشدی بعدا فکر دیگه ای کن

من سر این یه مدت واقعا بیچاره شدم داشتم میمردم هیچ دکتر احمقی نگفت شاید واسه غلظت بالای اسید معده مه

خودم فهمیدم!!!!

عزیزم خب تو خانودشون باید ببینی مثلا مامانش یا اجیش چه جورین ولی خب اخرش داداشت باید بپسنده

داداشم ازین بچه مثبتهاست..

حرف منو مادرمو خیلی قبول داره..

میگم که دختره نه تحصیلاتی نه وضع مالی نه اندامی..

ما دنبال ظواهر نیستیم حتی نامزد قبلیشم خیلی برامون مهم نیست..بالاخره خدا خواسته زندگیش اینجوری شه..

ولی موهای زائد و شکم بزرگش مارو خیلی نگران کرده.. داداشم هر دکتری لازم باشه میبره برای لاغری ولیزر..

ولی

اگر مشکل کیست یا تنبلی یا اختلال هورمون و..باشه اونو که نمیشه تو خاستگاری بپرسیم زشته.. انقدر نگرانیم که فرداها داششم نگه سپردم به شما ..شما این علائم رو دیدید و حدس زدید که مشکل از کجاست ولی به من نگفتید..

چرا به نظرتون این دختره شکم و صورتش اینجوریه؟

به نظدم یه تاپیک بزن جدا اینجا حاطره ی این دوست خوبمونه وسط تاپیکش پست نذار

گلم از خود استارتر دارم سوال میکنم پست نمیزارم..چون گفت تنبلی داشتم ازش پرسیدم اولش ازش اجازه گرفتم..منم برای امر خیر ازش پرسیدم..

نمیدونم چرا همه عصبی شدن و دنبال ناراحتی کردن هستن..

جواب ازمایش هم گرفتی خبرمون کن فقط توچه صبری داری هشت روزگذشته بعدبی بی چک گذاشتی 

اجی تایپامو بخون من از دوسه روز بعد پریود شروع کردم خیلی دیرمثبت میشد مثلا بعد نیم ساعت تا امروز دیگه

گلم از خود استارتر دارم سوال میکنم پست نمیزارم..چون گفت تنبلی داشتم ازش پرسیدم اولش ازش اجازه گرفتم. ...

نمیدونم اجی جونم منم بخدا الان اصلا رو زمین نیستم خیلی بهم ریختم یه تایپ بزن که هم دقیق بیان رو موضوعت کمکت کنن انشاا.. خیره عزیزم