2777
2789
به نظدم یه تاپیک بزن جدا اینجا حاطره ی این دوست خوبمونه وسط تاپیکش پست نذار

اجی من دو روز پیش در حد یه ربع که از خواب بیدارشدم خونه دور سرم.میچرخید بعدم پاشدم رفتم دستسویی کلی اوق زدم معدم خالی بود فکر مردم از بخاریه بخاطر نی نی بوده ?

الانم زیر دلم هی حس میکنم باد میکنه خالی میشه انگار یه چیز داره هی تکون تکون میده نمیدونم توهم زدم 

نمیدونم اجی جونم منم بخدا الان اصلا رو زمین نیستم خیلی بهم ریختم یه تایپ بزن که هم دقیق بیان رو موضو ...

جواب آزمایشت اومد خبربده مطمعنا ک مثبته ☺☺

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب آزمایشت اومد خبربده مطمعنا ک مثبته ☺☺

اجی من دو روز پیش در حد یه ربع که از خواب بیدارشدم خونه دور سرم.میچرخید بعدم پاشدم رفتم دستسویی کلی اوق زدم معدم خالی بود فکر مردم از بخاریه بخاطر نی نی بوده ?

الانم زیر دلم هی حس میکنم باد میکنه خالی میشه انگار یه چیز داره هی تکون تکون میده نمیدونم توهم زدم

اجی من دو روز پیش در حد یه ربع که از خواب بیدارشدم خونه دور سرم.میچرخید بعدم پاشدم رفتم دستسویی کلی ...

جیگرتو تکون ک نمیخوره الان جنین 

ولی تهوعت میتونه بخاطر بارداری باشه 

نگران نباش همه اینا طبیعی  راه سخت و شیرین درپیش داری 😍

نمیدونم اجی جونم منم بخدا الان اصلا رو زمین نیستم خیلی بهم ریختم یه تایپ بزن که هم دقیق بیان رو موضو ...

ایشا.. نی نی خوشگلت بهار سال دیگه تو بغلت باشه..شرمنده بازم که سوال پرسیدم🙈

من به دلایلی که نمیتونم بگم نمیشه تاپیک بزارم و جوابمو بگیرم.. چون گفتی تنبلی داشتی باردار شدی خواستم بدونم اگر این جور علائم باشه یعنی مشکل خاصی هست.. ممکن اینا مانع بارداری نباشه و مثل شما بچه دار شه و دلگرم شیم..

بازم پوزش...

دورت بگردم..ایشا..همیشه شاد باشی..😊

جیگرتو تکون ک نمیخوره الان جنین  ولی تهوعت میتونه بخاطر بارداری باشه  نگران نباش همه این ...

میگم توهم زدم ولی یه چیز تیز حس میکنم زیردلم 

قربونت برم 

وای اره تهوعه جوری بود که میخاستم بمیرم فقط چون معدمم خالی بود هی اوق زدم دیگه خودمو بزور کشوندم بیرون رفتنم رو تراس بازم تا شب سرگیجه داشتم

الانم اشتهام خیلی زیاده شده ولی هرچی میخورم ترش میکنم و انگار میخاد بالا بیاد

وای خدا این سه ساعتو چیکار کنم پاشم نهار بپزم سرم گرم بشه

ایشا.. نی نی خوشگلت بهار سال دیگه تو بغلت باشه..شرمنده بازم که سوال پرسیدم🙈 من به دلایلی که نمیتون ...

اره اجی راه درمان زیاده من اگر ایشالا جواب قطعی بود تایپم میزنم 

توکلت به خدا باشه

میگم توهم زدم ولی یه چیز تیز حس میکنم زیردلم  قربونت برم  وای اره تهوعه جوری بود که میخا ...

دل درد و اینا مث درد پریودی هست تو بارداری اره میدونم منظورت ازدرد ک میگی چیه منم دارم گاهی وقتا مخصوصا وقتی یهو بلندمیشم ترش شدن معده علائم بارداری 

عزیزم من تنبلی تخمدان دارم فقط میخام تایپامو ببینی که سیری رو رد کردم تا امروز 😢

خب خداروشکر ک باردار شدی

منم تنبلی دارم هرماه فولی خوبم دارم اما نمیشه اگ این ماه هم باردار نشم باید برم عکس رنگی همسرمم سالمه تورخدا واسم دعا کن از ته دلت این ماه باردار بشم

راستی گلم شما سایز فولیکولتون چندبود؟ماه چندم نتیجه گرفتی؟

سلام مريم جون مبارك باشه،منم تنبلى دارم ميتونى ار تجربياتت بگى ميخوام باردار شم اينكه چه داروهايى مصرف كردى؟

👼🏻🤰🏻🧿پسرکم منو بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم😍خدايا شكرت🙏🏼
خب خداروشکر ک باردار شدی منم تنبلی دارم هرماه فولی خوبم دارم اما نمیشه اگ این ماه هم باردار نشم بای ...

بزارید ظهر بیام تایپ بزنم همه رو بنویسم هموتونو ریپلای میکنم