2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 65 پست
شما عروس اون خونه ی .باید نشون داده بشی .ک بعضیا بشینن سرجاشون.من از خدام بود مادرشوهرم بگه بیا بریم ...

عزیزم منم توی مهمونیا شرکت میکنم ولی بعضی موقع ها کار دارم یامریضم نمیتونم برم  اصرار میکنه که حتما باید بیاین اگه نریم دعوا میشه 

ببین فدات شم با یه زبونی پیش برو

مثلا اگر گفت مامانم اینطوری میگه یا مامانش گفت اینطوری

به شوهرت بگو عزیزم نظر خودت چیه؟؟؟؟ اگر باز حرف مامانشو زد - بگو واسه من مهم نظر خودمونه 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هزیزم تقصیر تو نیست ولی یه چیز رو بدون تمامه شوهرها،مخصوصا پسرهای خوب و خانوادگی،گوش به حرف مام ...

ازنظر شوهرم کارمن بده وفک میکنه که من اشتباه کردم

ببین فدات شم با یه زبونی پیش برو مثلا اگر گفت مامانم اینطوری میگه یا مامانش گفت اینطوری به شوهرت ب ...

اره باید همین کارو بکنم مرسی از نظراتت عزیزم

ازنظر شوهرم کارمن بده وفک میکنه که من اشتباه کردم

خب این نظر شوهرته

قرار نیست هر نظری داشت درست باشه

شوهرت اشتباه فکر میکنه

یه مهمونی دعوت شدی،به دلیلی که حتما واسه خودت منطقیه ،محترمانه گفتی نمیتونم بیام

مهمونی مهمی هم نبوده

چرا باید واسه مهمونیه یکی دیگه شما دوتا رابطتون رو خراب کنین؟!

بهش بگو اصل رابطه من و توئه

نباید واسه یه مهمونی از زنش قهر کنه

خب این نظر شوهرته قرار نیست هر نظری داشت درست باشه شوهرت اشتباه فکر میکنه یه مهمونی دعوت شدی،به د ...

شوهرم حقو به خودش میده ازنظرخودش حرفش منطقیه باید صبر کنم تاخودش پشیمون بشه وبیاد سمتم

من بعد از عقدم خیییییییییییلی به مشکل خوردم

مادرشوهرم تموم سعی و تلاششو میکرد که بین من و شوهرمو ب هم بزنه

حتی بهم تهمت دزدی زد و خیلی چیزای زشت دیگه

ولی من با شوهرم باهم خوب بودیم یا بهتره بگم من ی احمق به تمام معنا بودم که عاشق شوهرم بودم و فکر میکردم اونم عاشقمه و رفتارای زشت مادرش هیچ وقت نتونست بینمون کدورت ایجاد کنه 

ولی بعد ازدواج واقعا متوجه شدم با موجود بی ارزشی ازدواج کردم و اون همه سختی و مصیبتو ب خاطر یه ادم بی تعهد و بی وژدان متحمل شدم 

ایشالا که هیچکس تجربه منو نداشته باشه چون همه چیز میتونست بهتر پیش بره .....  

شوهرم حقو به خودش میده ازنظرخودش حرفش منطقیه باید صبر کنم تاخودش پشیمون بشه وبیاد سمتم

عزیزم شوهرت رو خثدت بهتر میشناسی

و میدونی چطوری باهاش رفنار کنی

ولی از من به عنوان تجربه هایی که دیدم بپذیر

واسه خودت ارزش قائل باشه،نظر داشته باش،

نمیگم لج کن با شوهرت

اصلا لج نکن که ارزش نداره

ولی تو باید واسه خودت شخصیت و نظریه مخصوص به خودت رو داشته باشی و بتونی محترمانه این خصوصیات رو تو خونه مشترکتون اجرا کنی

اینطوری تو چشم شوهرت هم محترم تری

عزیزم شوهرت رو خثدت بهتر میشناسی و میدونی چطوری باهاش رفنار کنی ولی از من به عنوان تجربه هایی که د ...

شوهرم همیشه ازمن نظر میخواد همیشه بامن مشورت میکنه وکاراشو انجام میده ولی وقتی مادرش یه حرفی میزنه دیگه نظر منو نمیپرسه وفقط میگه چشم

شوهرتوام حقو به مادرش میداد؟

از من هیچ طرفداری نمیکرد 

حتی وقتی بهم تهمت دزدی زد

چون جیره خوار مادرش بود و براش مهم بود مادرش ازش راضی باشه (اینو بعدها متوجه شدم)