2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 65 پست
الان دیگه مادرشوهرت دخالت نمیکنه؟

شکر خدا که مستقل شدیم تا زمانیکه نگه و دعوت نکنه نمیرم خونشون الانم که فک کنم یه سالی باشه نرفتم 

به شوهرم گفتم اون موقع مجبور بودم توهینا و بی ادبیاشو تحمل کنم (که اشتباه کردم) الان مجبور نیستم.

دخالت که تا دلت بخواد میکنه ولی من برنامه های خودمو اجرا میکنم و ذره ای برای حرفاش ارزش قایل نیستم البته تو حرف چیزی نمیگم که مثلا مامانت گفته این کارو کنیم من انجام نمیدم، ولی کار خودمو انجام میدم.  چون از نظر عاطفی و احساسی خیلی از شوهرم دور شدم اینم به دلیل شناخت کاملیه که ازش پیدا کردم، و واقعا متوجه شدم اون ادمی که نشون میداد نیست!

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
 شکر خدا که مستقل شدیم تا زمانیکه نگه و دعوت نکنه نمیرم خونشون الانم که فک کنم یه سالی باشه نرف ...

من همیشه بهش میگم که رفتارای مادرش بده شاید اشتباه من این باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همیشه بهش میگم که رفتارای مادرش بده شاید اشتباه من این باشه

لازم نیست مستقیم بهش بگی چیزیو

ولی با هر ترفندی که میتونی کاریو انجام بده که هردوتون دوست دارین

لازم نیست مستقیم بهش بگی چیزیو ولی با هر ترفندی که میتونی کاریو انجام بده که هردوتون دوست دارین

به خدا خیلی تمرین میکنم که بهش نگم ولی نمیشه فوقش بتونم یه روز اینجوری باشم ولی بعدش باهاش دعوا میکنم و همه چیو به روش میارم

به خدا خیلی تمرین میکنم که بهش نگم ولی نمیشه فوقش بتونم یه روز اینجوری باشم ولی بعدش باهاش دعوا میکن ...

ببین من یه روش  کلی رو بهت میگم اگر فکر میکنی خودت با همسرت مشکلی ندارین پس اجازه نده رفتارای مادرشوهرت باعث اختلاف بین شما بشه چون خیلی از مادرشوهرا اصلا قصدشون همینه 

ببین من یه روش  کلی رو بهت میگم اگر فکر میکنی خودت با همسرت مشکلی ندارین پس اجازه نده رفتارای م ...

منو شوهرم غیر ازمسائل مربوط به مادرشوهرم هیچ مشکلی باهم نداریم