2777
2789
عنوان

هتل مشهد

142 بازدید | 6 پست

بچه ها میشه کمک کنید من اولینباره میرم مشهد با همسرم میخوایم هتل بگیریم به نظرتون از سایت بگیریم قیمتش مناسبتره یا حضوری بگیریم؟یعنی الان حضوری بریم اون قیمتی که تو سایته ممکنه کمتر یا بیشتر باشه؟منظورم سایتای آژانس هست،بعد با اینهمه داستان خونه بگیریم روزانه بهتر نیست؟یا همون هتل بگیریم،میخوام هم مناسب باشه هم زیاد قیمت فضایی نباشه

بله حضوری برین امکان داره از قیمت سایت هتل رو ارزونتر بگیرین یا حداقلش تخفیف بگیرین

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان ک ایام پیک هست و قیمت هتل ها هم بالا ن فرقی نداره اگربا دفاتر زرو کنی اونا ی کم قیمتشون کمترها اما واسه خونه چرا شاید ارزونتر باشه. هتل و خانه مسافر قیمت مناسب. ثامن هست. رسولی هست. پنج تن هم مناسب هست هم کیفیتش بد نیس

عزیزم الان ک ایام پیک هست و قیمت هتل ها هم بالا ن فرقی نداره اگربا دفاتر زرو کنی اونا ی کم قیمتشون ک ...

ممنون گلم از توجهت😍،واسه ی تعطیلات نمیخوایم بریم

اینایی که گفتی هم حتما چک میکنم

از قبل رزرو شه بهتره من هیچوقت بدون هتل گرفتن از خونه خرکت نمیکنم

آخه این چندوقت یکم همه چیز آشفته س واقعیت میترسم پول واریز کنم مشکلی به وجود بیاد پول کمی هم نیست همین الانم قصدمون اینه تا نرفتیم حتی اگه از آژانس هم باشه جایی رو رزرو نکنیم چون تعطیلاتم نمیریم مطمئنا مشکل پر بودن اتاقم نداریم