2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 65 پست
چن بار باهاش حرف زدم بهش گفتم این مشکلات بعد عروسی بیشتر میشه بامادرت صحبت کن نزار من بامادرت بحث کن ...

ببین نمیگم همه ولی اکثر مادرشوهرا دوران عقد یه کارایی انجام میدن که باعث کدورت میشه ولی بعد عقد که عروسی کردین ایشالا اگر جدا از اونا زندگی کنید شاید خیلی چیزا بهتر شه 

شما در کل اخلاق و رفتار شوهرتو در نظر بگیر خوبیا و بدیاشو بسنج که چطور ادمیه 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه بچه ننه س

همکار من دوران عقد همین مشکلو داشت ولی خب از اخلاق و رفتار کلی شوهرش راضی بود 

میگفت بدون حذف مامانش خیلی خوشبختیم

بعد عروسی هم میگفت خیلی دخالتای مامانش کمتر شده یا اگرم چیزی بگه و کاری کنه من متوجه نمیشم 

چون تا نگه نمیرم خونشون و .... 

همکار من دوران عقد همین مشکلو داشت ولی خب از اخلاق و رفتار کلی شوهرش راضی بود  میگفت بدون حذف ...

شوهرم ادم بدی نیس خیلی خوش اخلاقو خوش برخورده البته فقط زمانی که حرف ازمامانش زده نشه

شوهرم ادم بدی نیس خیلی خوش اخلاقو خوش برخورده البته فقط زمانی که حرف ازمامانش زده نشه

شاید حساس کردی مسئله رو 

یعنی روزتون رو بدون صحبت از مادرش نمیگذرونی 

اینطوری باشه که خیلی بده 

هم اون ازت دلگیر میشه هم اعصاب و روان خودت واقعا بهم میریزه

تصمیمو گرفتم شوهرم بین من و مادرش یکیو انتخاب کرد وحتی این چن روز به من زنگ هم نزد منم خیلی راحت میز ...

آفرین  کاش همه مثل تو محکم وایسن گریه نکن اصلا گریه مال آدمای ضعیفه به دستو پاتم افتاد قبول نکن تا وقتی که همه میخاتو محکم کوبیدی

آفرین  کاش همه مثل تو محکم وایسن گریه نکن اصلا گریه مال آدمای ضعیفه به دستو پاتم افتاد قبول نکن ...

اتفاقا اصلا گریه نکردم باهام قهر کرده که منو بترسونه بازم به حرفای مادرش گوش بدم ولی من دیگه کوتاه نمیام

شاید حساس کردی مسئله رو  یعنی روزتون رو بدون صحبت از مادرش نمیگذرونی  اینطوری باشه که خی ...

من راجع به مادرش اصلا صحبت نمیکنم فقط مواقعی که مادرشون واسه زندگی ما تصمیم گیری میکنن من راجع بش حرف میزنم

اتفاقا اصلا گریه نکردم باهام قهر کرده که منو بترسونه بازم به حرفای مادرش گوش بدم ولی من دیگه کوتاه ن ...

خوبه خوشحالم چون بنظر دختر عاقل فهمیده ای هستی ایشالا که هرچی خیره پیش بیاد

به نظرتون من الان چی کار باید بکنم

بگو من خودم بززگم بالغم عقل دارم میتونم‌برا خودم تصمیم بگیرم چی کار کنم چی نکنم

مثال بزن بگو مادر و پدر من به من نمیگن چی کار کن و نکن ولی چرا باید به حرف مادرت گوش کنم 

زندگی زیباست
مادرشوهرم هیچ جا باما نمیاد حتی اگه دعوتشم بکنیم نمیاد چرا من برم؟

شما عروس اون خونه ی .باید نشون داده بشی .ک بعضیا بشینن سرجاشون.من از خدام بود مادرشوهرم بگه بیا بریم یجا.

واقعا...ما کوچیکا خدامون بزرگه..

نه هزیزم تقصیر تو نیست

ولی یه چیز رو بدون

تمامه شوهرها،مخصوصا پسرهای خوب و خانوادگی،گوش به حرف مامان و باباشونن

حالا پدر و مادرش خوب بگن پسرشون خوبه با زنش،بد بگن بد میشه با زنش

تنها کسی که این وسط مقصره مادرشوهرته

قطعا یه ادم حرف مامانش رو نمیزاره زمین و حرف یه تازه وارد که همسرش باشه رو برداره

تو باید بدون توهین به مادرش با همسرت رفیق بشی و تیم تشکیل بدین دونفره.باید حواست باشه پا رو نقطه ضعفاش نذاری

تا در این مواقع تو رو هم به اندازه خودت قبول داشته باشه و بهت حق بده

الان هم باهاش قهر نباش ولی منت هم نکش چون کار بدی نکردی!!