2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره آدم باید یکم سیاست داشته باشه  مثلا یکی از عروسهای فامیل ما انقد زرنگه با اینکه با مادرشوه ...

اره واقعاهمینطوره ماالان به مشکل خیلی جدی خوردیم ایناهم هرجامیرن میگن فاطمه خودش نمیادمنم گفتم خودشون به من نگفتن وگرنه من ازخدام بودببینمتون دلم تنگ شده

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خب خودت میگی مادرشوهرررر عروس کجا و مادرشوهرکجا😂😂😂

من خونه همه فامیلاشون میرم همه هم ازم تعریف میکنن مادرشوهرم میخواد منو مجبور کنه همراهش مسجد یامراسمایی که کسی رو اونجا نمیشناسم برم

اخلاق مادرشوهرتو از شوهرت جدادر نظر بگیر

ببین شوهرت چجور ادمیه 

ضمن اینکه رفتاری که درسته رو با مادرشوهرت انجام بده شوهرت باید منطق درک و پذیرش رفتار درست رو داشته باشه 

اگر شوهرت کارای مامانشو قبول داشته باشه که یعنی ژناشون کاملا شبیه همه و خدا ب دادت برسه

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
اخلاق مادرشوهرتو از شوهرت جدادر نظر بگیر ببین شوهرت چجور ادمیه  ضمن اینکه رفتاری که درسته رو ...

کلا کارای مادرشو تایید میکنه حتی اگه اشتباه باشه

بشین دوباره به انتخابت فک کن نمیخوام ته دلتو خالی کنم الان عقدی نمیفهمی بعد ازدواج سر هرچی قهر کنه بره وره دل ننش مجبوری بشی مطیع مادرشوهرت پس الان جدی تصمیم بگیر یا تمومش کن یا سفت جلوش وایسا

بشین دوباره به انتخابت فک کن نمیخوام ته دلتو خالی کنم الان عقدی نمیفهمی بعد ازدواج سر هرچی قهر کنه ب ...

تصمیمو گرفتم شوهرم بین من و مادرش یکیو انتخاب کرد وحتی این چن روز به من زنگ هم نزد منم خیلی راحت میزارمش کنار کسی بچه ننه باشه سر هرچیزی بخواد قهر بکنه به درد زندگی نمیخوره

کلا کارای مادرشو تایید میکنه حتی اگه اشتباه باشه

خب پس باید کاملا بشینی باهاش صحبت کنی سر مشکلاتی که داری

چون بعد عروسی همه چیز شدتش بیشتر میشه عزیزم

حالا نمیگیم با مادرش جنگ کنه یا خدایی نکرده بی احترامی کنه ولی اینکه رفتارای اشتباهش رو هم قبول میکنه اصلا جالب نیست

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
خب پس باید کاملا بشینی باهاش صحبت کنی سر مشکلاتی که داری چون بعد عروسی همه چیز شدتش بیشتر میشه عزیز ...

چن بار باهاش حرف زدم بهش گفتم این مشکلات بعد عروسی بیشتر میشه بامادرت صحبت کن نزار من بامادرت بحث کنم میگه تو منظورت اینه که من بامادرم دعوا کنم مادرم بمیره توخوشحال میشی تو چش نداری مادرمو ببینی مادرشوهرم تو زندگی من دخالت میکنه اونوقت من چشم ندارم ببینم😔