2777
2789
عنوان

نماز خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 302 پست
احسنت به شما حرف منم همینه دیگه  و همینطور امضام.

مرسی گلی 

این چیزی که گفتم دقیقااولین چیزی هست که تو‌هرکتاب در مورد تشیع نوشته شده کسی که تحقیق می‌کنه و میخونه این براش امری بدیهی هست 

شیعه رو انگلیسی ساخته این یعنی از سیر تاریخی اسلام و تشیع طرف چیزی نمیدونه  مطالعه ای نداشته

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
مرسی گلی  این چیزی که گفتم دقیقااولین چیزی هست که تو‌هرکتاب در مورد تشیع نوشته شده کسی که تحقی ...

در پی تحقیقش به اولین چیزی که میرسه 

حضرت علی علیه السلام، واقعه‌ی صادقه‌ی غدیر خم، خلافت و خلفای راشدین هست

من نمیفهمم این وسط انگلیس کجا بود؟😲😲😲😲😲

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در پی تحقیقش به اولین چیزی که میرسه  حضرت علی علیه السلام، واقعه‌ی صادقه‌ی غدیر خم، خلافت و خل ...

ظهور اسلام و ایمان اوردن امام علی و اون همه جملاتی که از پیامبر نقل شده در مورد شیعه علی مربوط به قرن هفتم میلادی هست  یعنی زمانی که انگلیس به معنای کنونی نبود انگلو ساکسون ها روی کار بودن  

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
ظهور اسلام و ایمان اوردن امام علی و اون همه جملاتی که از پیامبر نقل شده در مورد شیعه علی مربوط به قر ...

وایی بخدا هنوز دارم میخندم به همسرمو آبجیم گفتمو کامنتو خوندم 

میگن میخواد عصبیتون کنه وگرنه هرکسی از هر دینو مذهب و عقیده‌ای شیعه‌رو میشناسه و میدونه این مذهب بیشترین دشمنان رو در بین ادیان ومذاهب جهان داره.

بهشون میگم بیشتر باعث خنده و شادیمون شده تا عصبانیت😁😁😁😁😁😁😁

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
وایی بخدا هنوز دارم میخندم به همسرمو آبجیم گفتمو کامنتو خوندم  میگن میخواد عصبیتون کنه وگرنه ه ...

اره دقیقا همینه 😁😁😁

والا طرف بگه من از شیعه خوشم نمیاد  بیشتر منطقی به نظر میرسه تا اینکه با دلایل واهی بخوای ردش کنی

اره دقیقا همینه 😁😁😁 والا طرف بگه من از شیعه خوشم نمیاد  بیشتر منطقی به نظر میرسه تا اینکه ب ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

عزیزم لذت بردم از خوندن نظراتتون  اگر ایشون یه اهل سنت بود میشد بحث کرد  ولی ایشون شیعه بو ...

شما هم فک نکنم تابحال لای قرآن رو باز کرده باشی،وگرنه الله جل وعلا به صراحت به شرک و توحید اشاره کرده!!!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
وایی بخدا هنوز دارم میخندم به همسرمو آبجیم گفتمو کامنتو خوندم  میگن میخواد عصبیتون کنه وگرنه ه ...

همینجوری بخندید و شاد باشید تا این آ خ و ن د ه ا ی انگلیسی اموال بیت المال رو غارت کنن و به ریش منو شما بخندند خوش باشید

دوستمون بانوی بی نشان از خود اهل سنت منبع اوردن مبنی بر اینکه توسل تو‌منابع اون ها هم هست ایشون بازه ...

کسی ک خوابه شما هستین،من هشت ساله که بیدارم!!

الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِهَٰذَا وَمَا كُنَّا لِنَهْتَدِيَ لَوْلَآ أَنْ هَدَانَا اللَّهُ ۖ 

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
عزیزم لذت بردم از خوندن نظراتتون  اگر ایشون یه اهل سنت بود میشد بحث کرد  ولی ایشون شیعه بو ...

لطف دارید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
توجه نکردی عزیزم توی ایران گفتم 

توی ایران هم به همین منوال بوده  موالی شیعه همیشه بودن تا اینکه توی زمان صفویه مجال پیدا می‌کنن که ازادانه اعتقاد خودشون رو اشکار کنن  

کسی ک خوابه شما هستین،من هشت ساله که بیدارم!!  الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِهَٰذَا ...

سلام روز بخیر.

یادمه دیشب همینجا یک سوال کلامی ازتون کردم.شما مکتب کلامیتون پیرو جبر و اشاعره است دیگه؟

یک شبهه ای برام پیش اومده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
کسی ک خوابه شما هستین،من هشت ساله که بیدارم!!  الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي هَدَانَا لِهَٰذَا ...

کاملامشخصه بیدارید شما فعلا جواب  بانوی بی نشان رو بدید که براتون مدرک اورد از توسل عایشه از رحلت پیامبر به ایشون از روی منابع خود اهل سنت